Teodorovici, ANUNT INCREDIBIL! I-a lasat pe toti MUTI de uimire

Mai sunt mai mult de două luni până la alegerile europarlamentare, dar partidele au intrat deja în precampanie electorală. O dovedeşte chiar şi ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Ultima declaraţie a acestuia a lăsat cu gura căscată pe toată lumea.
Teodorovici pare inspirat de mişcarea #Rezist, marele duşman al PSD. Asta reiese din declaraţia făcută de acesta la Braşov, acolo unde ministrul a participat la o manifestare a social-democraţilor.

Acesta susţine că a fost inspirat de un banner pe care era semnul hastag să-și dorească să „insiste” pentru a produce o schimbare importantă în România.

„Am văzut un semn pe un banner: „hashtag”. O spun foarte clar, azi eu o să fiu #Insist! #Insist trebuie să fim cu toții, să insistăm să schimbăm România așa cum ne-o dorim cu totii. Văd multe mesaje frumoase, ”Brașov oraș european”, ”Fonduri europene”, ”PSD și-a respectat promisiunile”, ”Investiții în sănătate”. Sunt lucruri care s-au făcut în ani de zile. Nimeni nu spune că s-au făcut toate. Sunt multe, foarte multe lucruri de făcut.

Astăzi poate mai mult ca oricând avem nevoie să înțelegem cu adevărat cine dorește binele acestei țări. Este multă minciună în spațiul public, multă denigrare și dezinformare. Și pentru ce? Este o bătălie nu pentru țara asta.

Cei care spun lucrurile în acest fel nu doresc binele acestei țări. Sunt de mulți ani în administrație și am văzut multe schimbări, din păcate unele dintre ele dorind să blocheze această țară. (…) De asta spuneam #Insist. Voi insista cât voi trăi pentru ca această țară să fie acolo unde ne dorim cu toții”, a declarat Teodorovici în Braşov.

Sursa:capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *