“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Teo Trandafir, noi declarații după ce a rămas fără emisiune la Kanal D. „Viitorul ne va arăta”

Teo Trandafir noi declaratii dupa ce a ramas fara emisiune

După ce ani de zile a fost prezentă constant pe micile ecrane, Teo Trandafir are acum mai mult timp pentru propria-i persoană. Rămasă fără emisiune, Teo nu a anunțat încă nicio schimbare din punct de vedere profesional, însă încearcă să își ocupe timpul liber cum poate mai bine.

Emisiunea Teo Show a fost scoasă din grila Kanal D toamna aceasta, iar informația a fost confirmată de Teo Trandafir pentru publicația paginademedia. Show-ul era în grila postului TV din 2013, cu toate acestea, prezentatoarea se arată optimistă pentru ceea ce va urma.

„Am decis să iau o pauză. Viitorul ne va arăta ce are rezervat pentru noi! Mulțumesc mult!”, este mesajul lui Teo Trandafir în mediul online.

Ce face Teo Trandafir în timpul liber

Cu mai mult timp disponibil acum, Teo Trandafir a devenit și mai activă pe rețelele de socializare. Vedeta postează frecvent filmulețe și imagini din activitățile pe care le are în timpul său liber. Recent, aceasta a făcut o vizită în Grădina Botanică din București.

„Dacă viața îți dă o zi de relaxare, vii cu mine în Grădina Botanică!”, a scris ea în dreptul unor imagini surprinse în timpul vizitei la Grădina Botanică.

Potrivit publicației cancan.ro, înainte de a rămane fără emisiune, cei de la Kanal D i-au propus lui Teo Trandafir alte 3 producții, însă vedeta le-ar fi refuzat. Conform sursei citate, contractul prezentatoarei este în continuare în vigoare datorită existenței unei clauze de reziliere în valoare de 120.000 de euro. Prin urmare, s-a ajuns la concluzia că vedeta va rămâne angajata trustului.

Emisiunea „Teo Show”, pe care Teo Trandafir o prezenta la Kanal D și care a fost difuzată timp de 10 ani la acest post de televiziune, a fost întreruptă brusc. Oficialii Kanal D au emis o declarație cu privire la această veste neașteptată, însă nu au dezvăluit motivele care au stat la baza acestei decizii. De asemenea, au subliniat că aceasta reprezintă doar o pauză și că aceasta continuă să fie vedeta postului Kanal D.

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.