Teo avea doar 18 ani şi a murit la Sighet, în BMW-ul condus de prietenul lui de 19 ani

Teo avea doar 18 ani şi a murit la Sighet, în BMW-ul condus de prietenul lui de 19 ani. Accidentul teribil a avut loc sâmbătă seara, patru tineri fiind pe patul de moarte, medicii făcând eforturi uriaşe să îi salveze.

Poliţia a emis un comunicat legat de accident: „Aseară, în jurul orei 21.00, pe strada Iapa din Sighetu Marmației s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane și ranirea altor patru.

Verificările efectuate au relevat ca șoferul, un tânăr de 19 ani, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasa, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu o autoutilitara ce staționa în afara părții carosabile.

În urma impactului, un pasager de 18 ani din Sapanta a decedat. Conducătorul auto și alți trei tineri, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale. Soferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Se continua cercetarile sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporala din culpa.”

Practic, Gigi, şoferul BMW-ului, a intrat pe contrasens în curbă şi a izbit frontal o dubă. Maşina lui a ajuns în şanţ, toţi cei cinci ocupanţi rămânând încarceraţi. Teo a fost găsit fără suflare de medici, care nu au mai avut ce să facă pentru el.

Adolescentul din Săpânţa era încă elev de liceu. Toată comuna îl cunoştea, fiind pasionat de muzică şi sufletul petrecerilor cu prietenii, la care cânta deseori.

În afară de Teo şi de Gigi, în maşină mai erau trei tineri, doi cu vârsta de 30 de ani şi unul de 31 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.