Tentativa de ASASINAT in Guvernul Romaniei! Dezvăluirea MOMENTULUI! Alertă la Palatul Victoria. Update

Fostul ministru al Apelor și Pădurilor, Doina Pană, a declarat că a fost ținta unei intoxicații cu mercur. Aceasta consideră că în spatele atentatului la viața sa a stat cineva din zona mafiei lemnului.

UPDATE: La DIICOT -structura centrală – se află în lucru un dosar penal în care se cercetează infracțiuni de constituire de grup infracțional organizat și tentativă de omor, după ce fostul vicepreședintele PSD Doina Pană, fost ministru al Pădurilor, a descoperit că a fost intoxicată cu mercur.

Doina Pană, fostul ministru al Apelor, a recunoscut ca a fost intoxicată cu mercur. Aceasta a povestit episodul într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Problema este veche şi nu aş fi intervenit. Eu nu acuz. Nu aş fi intervenit dacă nu era traficul de presă care duce în derizoriu o situaţie extrem de gravă. Eram ministrul Apelor şi Pădurilor în Guvernul Tudose, în 2017. Spre sfârșitul lui noiembrie, am început să mă simt foarte rău. Am mers la medic şi am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima. Am urmat un tratament şi, cu toate astea, mă simţeam tot mai rău. Pentru că epuizasem toate analizele specifice, am fost trimisă într-un final să fac şi o analiză toxicologică. Pe 15 ianuarie 2018, din acea analiză, a reieşit intoxicaţie cu mercur cu o concentraţie mare.

Îmi depusesem demisia din Guvern, pentru că mă simţeam foarte rău, pe 3 ianuarie, şi nu am putut pleca până pe 29 ianuarie pentru că nu a semnat preşedintele Iohannis. Am depus plângerea la poliţie, la începutul lui februarie 2018. Nu am făcut plângerea cât eram încă ministru pentru că, în caz că se afla, ar fi dăunat imaginii României. Vă daţi seama, un ministru din Guvernul României otrăvit. Mai mult nu vă pot spune. Este o anchetă în derulare şi sper să îi prindă. Nu pentru mine. Pe mine m-a salvat Dumnezeu pentru că am aflat cauza ca să mă pot trata, altfel muream de infarct şi toată lumea zicea că de stres. Vreau să îi prindă ca să se sperie, să nu mai încerce şi cu alţii.”, a declarat Doina Pană.

Întrebată dacă există posibilitatea ca atacul să fi venit din zona mafiei lemnului, după măsurile luate în timpul mandatului său de ministru al Apelor şi Pădurilor, fostul ministru a declarat: „Nu pot să spun că sunt sigură pentru că încă nu am dovezile, dar evident că de acolo.”, a spus Doina Pană.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *