TEMA GREA. Dr. Adrian Cacovean: nu există virusuri. Nimeni n-a izolat vreodată vreun virus

Adrian Cacovean: Sînt doar desene făcute pe calculator care le postează și zic că sînt imaginile covidului. Frauda este mult mai mare și nu mă bag în a spune cît de mare e frauda. Că e ceva foarte radical, pe care nu sînteți pregătiți să o acceptați și să credeți că-i chiar așa. Fiindcă adevărul este mult mai trist și frauda e mai mare decît aia cu pămîntul e plat, să mai zici acuma că pămîntul este plat. E cea mai mare fraudă din istoria medicinii și a lumii. Este faptul că nu există virusuri. Că nimeni n-a izolat vreodată vreun virus. Asta e frauda. Și știți că Curtea Supremă de Justiție din Germania a dat verdictul: Virusul rujeolei nu există. Și e un virus care e de mult cunoscut, cică. Pentru că n-au fost în stare să demonstreze inechivoc dimensiunile virusului rujeolei. Adică. Cum ați procedat? Am plecat de aici, aici, de aici, aici, și după aia am ajuns aicea. Păi stai mă, că nu se poate, e prea mare pasul, există niște pași intermediari. Lipseau pașii intermediari, ceea ce arăta că era făcătură. Și n-au fost în stare să demonstreze cum au ajuns. Într-un anumit punct demonstrația lor avea fisuri.

Pompiliu Diplan:

Deci întrebarea mea este, frauda este teoria inexistenței virusurilor sau frauda este…?

Adrian Cacovean:

Deci, în concluzie, cercetător, un student, userist îi spun eu, la medicină, din Germania, l-a dat în judecată pe Lanka și s-a mers la tribunal. La tribunal ăștia au procurori, polițiști, comisari care sînt din domeniu. Cercetători care sînt din domeniul medical și din domeniul biologiei și al cercetării, care s-au făcut și procurori. Și au mers pas cu pas. Și pînă la urmă Curtea Supremă de Justiție a dat verdictul. Păi, am înțeles că nu există virusul rujeolei, dar cum ați făcut voi vaccin contra ceva ce nu există? Ceea ce vreau să vă spun este că dacă ăsta este stafilococ, îl găsesc în amigdală cînd o scot, văd stafilococul, îl iau de acolo, îl pun pe o placă tetri și de acolo crește sub formă de cultură. Cam cum arată de exemplu un gem mucegăit la suprafață, în borcan. Și de acolo îl iau, îl pun la microscop și iar îl văd pe ăsta. Îl iau pe ăsta, îl bag la unul sănătos în gît, și după aia, după ce face aceeași amigdalită, cu aceleași leziuni, iar îl văd. Iar îl pun pe placă și fac așa tot timpul. Cu virusul n-a făcut nimeni așa ceva. Cu virus n-a izolat nimeni niciodată. Ei au luat, cum am spus, cînd moare o celulă, cînd este otrăvită și răspunde la un stimul toxic informațional, chimic, fizic, celula produce anumite lucruri. Ei au luat deșeuri celulare, au luat tot felul de resturi. Sau cînd moare o celulă, cum se descompune un cadavru așa se descompun și celulele. Le-au pus la un loc, au făcut un desen la început cu pixul și au zis că ăla-i virus. Acum lucrează pe modele computerizate dar nimeni n-a pozat vreodată vreun virus. Asta nu înseamnă că nu există boli, nu există rujeolă. Există rujeolă, dar cauza este cu totul altceva. Există toate bolile, așa cum sînt descrise, au tabloul lor particular, toate bolile etichetate virale, dar nu virusul este cauza.

Citiți și:  General Radu Theodoru: După dictatura sanitară vor să impună dictatura militară! Refuzati să serviți drept carne de tun pentru ambițiile paranoice ale profesoratului penal impus președinte de mafia asasinilor globalizatori. Măcar în ultimul ceas, fiți bărbați! Adică, români!

Pompiliu Diplan:

E interesant. E prima oară cînd Stefan Lanka vorbește din clădirea parlamentului. [Stefan Lanka este un om de știință care susține teoria prezentată aici de domnul Cacovean, precum că virusurile nu există și ele sînt doar materiale care apar la descompunerea celulelor.

Adrian Cacovean:

Cu astea am încheiat. Noi trebuie să-i oprim în primul rînd din a mai face pandemii. Trebuie să-i oprim din fraudă. Să ne arate virusul! Și cum l-au izolat în mod neechivoc. O altă minciună. Și să oprim testul PCR să mai acționeze, fiindcă fără test PCR n-ar fi fost pandemie. Aicea e buba!

Pompiliu Diplan:

Aurelian, întreabă te rog la microfon.

Citiți și:  Povestea româncei de 39 de ani, care a suferit reacții alergice severe la VACCINUL COVID, face înconjurul pământului: A AJUNS ÎN PRAGUL MORȚII!

Aurelian Popa:

Am și eu o întrebare: Dacă nu există virusuri înseamnă că și domnul Montagnier, care a luat premiul Nobel pentru HIV e în aceeași poveste frauduloasă?

Adrian Cacoveanu:

Și-a dat seama în final și a recunoscut. De aia a și sucombat rapid. Sînt foarte mulți care au murit cînd au spus adevărul. Mai vreau să zic ceva, dacă… În orice caz, frauda e foarte mare și minciuna e groasă rău de tot. Dacă se află… Gîndiți-vă numai că v-am spus acuma un lucru. Cînd se va dovedi lucrul ăsta, ce merită nemernicii ăștia? Care ne hărțuiesc cu vaccinarea, cu pandemiile și încă mai pot așa ceva! Sînt niște nenorociți, niște criminali ordinari!

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu