Televiziuni care tiganizeaza Romania: antenele securistului Voiculescu

voiculescu

Uneori televiziunea este un rău necesar. Alteori este numai un rău. Cu siguranţă antenele securistului Voiculescu reprezintă Răul. La revelionul 2009, Antena 1 a prezentat un program cu manelişti. Asta deşi, în vara anului 2008, România era prezentată la Campionatul european de fotbal din Austria şi Elveţia prin imagini cu indivizi coloraţi cu multe lanţuri şi ghiuluri, iar această prezentare a stârnit proteste îndreptăţite. Dar ce-i doare pe ziariştii lu’ peşte de la antenele securistului Voiculescu de imaginea României.

Acum câteva zile am nimerit întâmplător la o emisiune de ştiri Antena 1. Ce subiect credeţi că era prezentat? Lipsa banilor de salarii, lipsa investiţiilor, români care au descoperit ceva important, elevi sau studenţi eminenţi? Nţţ. Subiectul era următorul: Adi Copilu’ Minune nu va mai cânta, ci se va ocupa numai de politică. În primul rând, nu ştiam că ce face Copilu’ se numeşte muzică. Cred mai degrabă că maneliştii sunt cei care stâlcesc limba română şi promovează un gunoi de “aoleu, viaţa mea!”. Mai ştiu că nu-şi plătesc impozitul pe venit, aşa cum ţiganii pe care-i promovează şi din rândurile cărora provin nu plătesc mai nimic statului român, fiind toleraţi şi întreţinuţi de un popor prea blând cu ei, faţă de italieni, de exemplu. În al doilea rând, ce-mi foloseşte mie, cetăţean obişnuit, asemenea informaţie: este educativă, este amuzantă? De ce trebuie să ştiu ce face Copilu’? În anii ’90 era la modă sloganul: “Iar minţiţi poporul, cu televizorul”. Pentru securistul Voiculescu şi iobagii lui în ale minciunii şi dezinformării, sloganul corect ar fi: “Îndobitociţi poporul, cu televizorul”. (sursa: asapteadimensiune)

VEZI SI: Apel emoționant al polițiștilor: ‘Probabil vor fi mulți colegi la înmormântare!’

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Pana mai ieri , temele articolelor dvs. erau interesante si priveau pe romani si Romania. Adica ceea ce ar trebui sa tratati , avand in vedere genericul :"Nationalisti". Dar de la o vreme o tot dati cu Antena 3, cu televiziunile "securistului" etc….Chiar nu mai aveti subiecte ? Chiar nu va dati seama ca ati devenit penibili si , culmea, incepeti sa va aratati adevarata fata?Respectiv o publicatie..nu "nationala" si f. clar "BASISTA"!!!! Imi pare rau , dar va parasesc…Eu am crezut ca: SUNTETI ROMANI SI NATIONALISTI, NU AFILIATI UNUI PARTID, UNEI ANUMITE PATURI POLITICE SI MAI ALES BASISTA. BASISTII CARE NE-AU OMORAT NATIA SI TARA TIMP DE 10 ANI.
    Mi-e lehamite …hahalerelor!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *