Telenovela la Casa Albă – Cine ar fi AMANTUL Primei Doamne. Donald Trump ştie tot

Melania Trump ar avea un iubit pe care Donald Trump îl cunoaşte deja. După ce soţul său a câştigat alegerile prezidenţiale în 2016, Melania nu s-a mutat imediat la Casa Albă. Iniţial, aceasta a declarat că doreşte să rămână în New York până când fiul ei Barron termină anul şcolar.

Cu toate acestea, scriitoarea Monica Byrne susţine că lucrurile nu ar fi stat tocmai aşa. Pe Twitter, aceasta a afirmat că prima doamnă a SUA este implicată într-o relaţie cu şeful securităţii filialei Tiffany, situată chiar în Trump Tower.

Noel Casler, fost angajat al emisiunii „The Apprentice,” susţine şi el că ştie ce se întâmplă cu adevărat între Melania şi presupusul său iubit Hank Siemers, scrie International Business Times.

„Melania nu locuia cu Trump nici în Trump Tower, ea stătea cu iubitul ei. Am fost nevoiţi să rezervăm o metodă de transport pentru ca ea să ajungă la finalurile emisiunii, iar locul de preluare nu era 5th Avenue”, a scris Casler pe Twitter.

Între timp, Political Flare a enumerat lucrurile pe care le-ar fi descoperit despre iubitul Melaniei şi relaţia ei cu preşedintele Statelor Unite.

Publicaţia susţine că documentele de divorţ erau deja semnate de cuplul american, iar cei doi erau cât pe ce să finalizeze procesul atunci când Donald Trump a fost ales preşedinte. Aşadar, Melania va continua să fie „întemniţată” în mariajul cu Trump până când mandatul său de preşedinte se sfârşeşte.

De asemenea, există zvonuri care sugerează că preşedintele american ştie despre relaţia soţiei sale cu Siemers şi că nu îl deranjează deloc. Pe Twitter circulă o fotografie cu Siemers, iar unii utilizatori sunt convinşi că Trump este nesigur de fizicul său din cauza iubitului Melaniei.

LASA UN COMENTARIU