INCORECT POLITICPOLITICA

Tefeliștii cu mu*a-n cap și Pro Tv-ul au dat subit în pioșenie catolică

bjj

Tefeleii de tefelei cărora le puțea pelerinajul de Sf Paraschieva și-i considerau primitivi și medievali pe cei care își arătau pioșenia acolo dintr-o dată au descoperit binefacerile pelerinajului și au numa și numa cuvinte de bine pentru fix același tip de pelerinaj, la fel de medieval și de obscurantist, de la Șimleu Cum-Îi-Zice. Simt deja vibrațiile de extaz mistic ale Oanei Pellea și ale lui Tudor Chirilă în acest sens.

Tefeleii de naziști fasciști care consideră că oamenii săraci nu sînt oameni și ar trebui exterminați încet și cu metodă dintr-o dată s-au uitat în gura lu’ Papa ca în gura lu’ Patapievici cînd acesta le-a spus că ar trebui să lase ura la o parte și să se aplece către cei sărmani și-n suferință.

Oare ce-or fi făcînd naziștii scîrboși de la Iași care aruncau cu bani în bătrîni? Sînt sigur că sînt în primul rînd la Papă, acolo unde sînt locurile rezervate pentru civilii care au servit patria în misiuni deosebite de control social. Deci să știți că e bine. Avem o țară credincioasă, pioasă, modestă, plină de iubire și compasiune. Ce mai, Grădina Maicii Domnului. Numa și numa oameni perfecți, tefelei reșapați, îngeri mai ceva ca Liiceanu și ca Pleșu.

Ce dor mi-e de vremurile cînd oamenii erau deschiși la suflet și recunoșteau că singurele lucruri pe care le au în cap sînt muia și ura față de semenii lor… Dar nici o problemă: vin alegerile la loc. Să vezi ce-o să mai înflorească muia din nou pe meleagurile scumpei noastre patrii, Republica Nazistă Tefelistă Românica!

Ați auzit de Sf. Petru?
Da, da, chiar ăla. Zilele astea tocmai a fost în vizită pe la noi managerului lui delegat, ăla care-i gestionează întreprinderea. Știați că Sf Petru, înainte să fie Sf Petru, a fost doar decît un biet Petre care nu știa cum să se lepede mai degrabă de Domnul? Povestea aia cu cocoșul care nici n-a apucat bine să cînte, că Petrică al nostru s-a și lepădat de vreo trei ori de Iisus, cînd lucrurile se împuțiseră și venise potera să-i salte pe toți tefeleii de apostoli rebeli.

Ei bine, dragii mei ortodocși care voi fiind ortodocși, n-aveți voie nici să umblați pe la cele sfinte, nici să faceți pelerinaj, nici să va afișați pietatea, căci vai vai vai cît de medieval și obscurantist este, v-a certat și Pro TV că sînteți niște medievali primitivi, apropos, ați văzut ce frumos a prezentat Pro TV-ul vizita Papei? Ce i-a mai lăudat pe pelerinii cei pioși? Dar pe Klaus al nostru și cu soția, care s-a dat pe lîngă popii cei mari, nu ca Firea și Pandele, care atunci cînd se dau pe lîngă popii cei mari e de nașpa și de rahat și trebuie înfierați cu aspră mîndrie protevelistă?

Deci unde rămăsesem? Aha. Sf. Petru. Firea. Iohannis. Papa. Niște medievali cu toții. La fel precum Sf Petru, nici n-a cîntat bine cocoșul, nici nu s-a terminat bine săptămîna luminată de după alegeri, cînd toți tefeleii au sărbătorit cu șampanie înfrîngerea demonului PSD și arestarea lui Dragnea, căci s-au și întîmplat următoarele mici necazuri în Raiul antipesedist: Ăia mici și aroganți de la USR PLUS tocmai au descoperit că au suficient tupeu și suficiente voturi încît să amenințe monopolul de putere al lui Iohannis și să-i transmită că nu au pretenții mari: vor doar să cîștige tot, și prezidențialele, și localele, și parlamentarele. Un fleac. Doar decît tot. Fără escepție, dom’ președinte. Tot. Doar tot.

Băi kaghebiștii mei ortodocși și medievali, băi penalilor, băi corupților, băăăă, voi ați văzut cum s-a făcut Iohannis alb negru alb roșu alb alb alb la față cînd a aflat asta? Doamne Dumnezeule catolic și protevist, cum e posibilă o asemenea cutezanță? Cum de îndrăznesc velociraptorii cei mici și adolescenți să-și arate colții la ditamai Tyrannosaurus Președințizaurus Rex?

Băi kaghebiștilor, voi înțelegeți că nasoii ăștia de tefeliști tineri n-au nimic sfînt pe lumea asta, nici pe Papă, nici Pro TV-ul, dar mai ales și mai ales nici pe Iohannis? Că au sărit deja la beregata lui și i-au promis că o să-i cînte molifta, veșnica lui pomenire?

Mda. Ghinion. Unde am pus sticla aia de vin, să sărbătorim cum se cuvine această mare catastrofă tefeleică? Dar stați așa, că nici măcar n-a început cum trebuie.

Încă nu cîntase cocoșul lui Sf Petru cum se cuvine, căci dintr-o dată deontologii de la USR PLUS au început să viziteze „mîrșava cloacă propagandistică” numită Antena 3, aia pe care tocmai o demonizaseră ei cu multă osîrdie, și și-au mutat vestitele funduri deontoloage pe scaun lîngă demonul de Gîdea.

Voi vă dați seama cîți tefelei au făcut infarct de groază și de scîrbă zilele astea? Genocid, frate. Curat genocid. Nici dacă dădeai cu insecticid nu mureau atîția tefelei de ciudă. Și încă nu s-a terminat. Pe urmă, au început să curgă știrile că deontologii de fapt au cam băgat boticul la borcanul cu corupție pesedistă. Umpic așa, doar niște biete milioane. Și Barna, și Pîslaru, și Clotilde și – the horror, the horror! – pînă și perfectul de domnu Rareș.

Iar au murit de ciudă hoarde de tefelei dezamăgiți. Măcel. Dezastru. Stăteai și ascultai cum crapă inima în ei, trosc trosc trosc, ca atunci cînd ieși pe balcon și asculți cum răpăie ploaia pe tabla casei. Trosc trosc trosc. Încă un tefeleu care-și bagă gheara-n gît. Și încă unul. Și încă trei sute trei zeci și trei de mii.

Și pe urmă iese domnuRareș să agraveze agravarea și zice că ar cam trebui desființate pensiile speciale. Adică fix banii stăpînilor lor, civilii de grad superior care au creat și sprijinit formațiunea aproape civilă USR PLUS și partidul aproape civil PNL PDL. Ai dă capu meu. Acuma a început să trosnească inima de ciudă și să fiarbă fierea-n ei de draci și în distinșii civili care s-au văzut astfel trădați de însăși minionul lor. Ce tupeu. Ce tupeu!!

Și nici acum nu s-a terminat. Bomboana de pe colivă, sfinta sfintelor, neprețuita încununare a eforturilor tefeliste, iese boambenul de Ludovic Orban și zice că-l doare la bască de ITști, dă-i dracu pe toți, să nu le mai oferim privilegii fiscale.

Voi vă dați seama?? Băăăă, voi vă dați seama??? ITiștii, miezul deontologic al muii antipesediste, acești maoiști de rit virtual, băieții ăștia care fac din tastatură ce trebuie făcut să moară PSD-ul, care au pus umărul cu curaj la propagarea valului de ură și de muie în toată țara, dintr-o dată s-au trezit că-i lasă Orban fără bani. Ce principii, dom’le. Ce principii…

Iar s-a auzit un răpăit de inimi crăpate în toată țara. Și asta în condițiile în care e din ce în ce mai clar că nu vor fi în stare neam de neamul lor de tefelei să dea guvernul PSD jos. Nici măcar Iohannis nu mai trage la căruța asta. Vineri cerea demiterea întregului guvern. Marți doar a doi amărîți de miniștri și deja avea întîlniri constructive cu Viorica. Vai de capu meu. Qeulle grozăvie, maică. Quelle nassoeul. Altă cohortă de tefelei morți de ciudă.

Și, evident, Dragnea nu mai e la îndemînă să aibă pe cine să dea vina. Le-a pierit obiectul urii și demonizării. Dintr-o dată, acuma pufoșii trebuie să-și direcționeze ura în altă parte. Și cum n-au unde, o să și-o direcționeze în interior, ei între ei. Au început deja să se sfîșie. Cu ciocurile, cu ghearele, cu muia și cu principiile. The nature red in tooth and claw.

Doamne Dumnezeule, tu ăla care l-ai iertat pînă și pe Sf Petru pentru tefeleala lui din noaptea patimii Tale, Doamne, îți mulțumesc Doamne că mi-ai dat să trăiesc această binecuvîntată, sfîntă săptămînă de patimi tefeliste. Hai, că de-abia a început… Vă place cît de repede se schimbă sensul muii în natură… Autor: Mirel Palada

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.