Țeapă! Un tigan din Buzau aflat că nevastă-sa e bărbat după ce s-a însurat. Dăduse pe ea două capre

Un tigan din Cioranca, Jud. Buzau, samsar de profesie si asistat social, – adica un stalp al societatii – a rămas șocat, la două săptămâni după ce s-a căsătorit.

Tiganul a aflat că proaspăta lui soţie, pe care a dat două capre, zahăr și sare, este de fapt bărbat. Bărbatul, pe nume I. Mugurel, avea funcție de asistat social, dar a fost suspendat după izbucnirea scandalului, potrivit Reporter Buzoian.

Descoperirea șocantă a pornit de la faptul că un vecin a acuzat-o pe soția bărbatului că i-a furat hainele şi un televizor. Apropiații acestuia spun că soția sa se îmbrăca cu haine de femeie și avea vocea foarte subțire și plăcută.

Cazul a fost reclamat la poliției și, în timpul anchetei, s-a descoperit că soția, pe nume C. Diana Maria, este bărbat. În timpul percheziţiei, o poliţistă a descoperit că bărbatul avea haine băgate în sutien şi organe genitale bărbăteşti.

Maria a mărturisit că numele lui adevărat este Marian şi că s-a căsătorit cu Mugurel pentru că voia să îl păcălească și să îi ia banii. Mătuşa bărbatului, care a primit plata pentru mireasă din partea familiei mirelui, inclusiv două capre, două pungi de zahăr şi un iepure, a fost reținută.

Loading...
loading...

Nationalisti.ro

Editor Coordonator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *