“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

„ȚEAPA” LUATĂ DE UN TÂNĂR DIN TG MUREȘ DUPĂ CE A AGĂȚAT O FATĂ ȘI I-A DAT ÎNTÂLNIRE. AȘA ARĂTA PE FACEBOOK, DAR SĂ VEZI CUM ARTĂ ÎN REALITATE

ttrr

Întâlnirile amoroase stabilite virtual pot avea urmări de-a dreptul neașteptate și, în cele mai multe dintre cazuri, neplăcute. Din dorința de a atrage cât mai repede atenție, multe femei și chiar unii dintre bărbați oferă curioșilor fotografii ”cizelate” care sunt la distanță de ani-lumină de felul în care arată în realitate.

Un tânăr din Târgu Mureș nu va uita prea curând experiența neplăcută pe care a avut-o după ce și-a dat întâlnire cu o fată pe care a cunoscut-o pe Facebook. Respectivul a fost impresionat de felul în care arăta fata, așa că i-a propus o întâlnire. Și, bineînțeles, putem presupune că și-a făcut tot felul de scenarii ”fierbinți” în minte, bazându-se doar pe… prima imagine care i-a fost oferită online.

Dar a avut parte de o surpriză… neplăcută. Întâmplarea a fost transmisă publicului pe pagina de Facebook a grupului ”Ești din Târgu Mureș dacă…”, iar mesajul a fost următorul:

”De asta nu e bine să te întâlnești cu orice femeie de pe Facebook…”

sssa

Firește că tânărul credul din Târgu Mureș a fost taxat imediat de… realitatea cruntă, fiindcă fata care-i furase mințile atât de ușor arăta cu totul altfel decât apărea în fotografia postată pe pagina de socializare.

Iar internauții au interacționat imediat:

În online o față, în realitate cu totul altceva
Afară-i vopsit gardul, înăuntru…
Firește că tânărul credul din Târgu Mureș a fost taxat imediat de… realitatea cruntă, fiindcă fata care-i furase mințile atât de ușor arăta cu totul altfel decât apărea în fotografia postată pe pagina de socializare.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.