fbpx
Filme Online Subtitrate

Teambuilding (2022) – film online

Teambuilding (2022) - film romanesc online

teambuilding 318455l 1600x1200 n 9e89178d

Într-o lume agitată a corporațiilor, Emil (Matei Dima) se evidențiază prin munca sa asiduă, ceea ce atrage atenția superiorilor săi din corporația PLM Global. Cu toate acestea, energia sa neliniștită îi îngrijorează pe cei din conducere. Pentru a tempera puțin această energie, domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl promovează “pe orizontală” și îi oferă o nouă poziție de team-leader în departamentul de call center, un loc unde lucrurile nu stau la fel de bine, iar liderul neoficial este morocănosul Horia (Micutzu).

Emil abia reușește să se integreze în noua sa poziție, când domnul Oprea vine cu o propunere surprinzătoare: să restructureze complet departamentul de call center și să îl înlocuiască cu inteligență artificială. În fața acestui impas, Emil îi adresează un pariu: dacă îi aduce Cupa Veseliei, trofeul mult dorit al teambuildingului anual, care niciodată nu a fost câștigat de bucureșteni, ci mereu de ardeleni, atunci Oprea va menține departamentul așa cum este. Dacă nu, toți colegii lui vor fi concediați.

Cu inima strânsă, Emil se alătură colegilor săi, Lorena (Anca Dinicu), Horia (Micutzu), Onel (Nicu Banea), Dorina (Anca Munteanu) și Șerbănel (Vlad Ianuș), și împreună pleacă în primul lor teambuilding la munte, unde vor intra în competiție cu echipele PLM Global din Ardeal, Moldova și Oltenia pentru Cupa Veseliei.

În timp ce la birou erau în general responsabili și civilizați, în acest teambuilding se dezlănțuie complet. Emil se luptă să-și țină colegii “scăpați de acasă” sub control, dar distracția și competiția îi aduc pe toți într-o stare de entuziasm molipsitor. Înfruntând diverse provocări, atât fizice cât și mentale, echipa bucureșteană își dezvoltă unitatea și încrederea reciprocă.

Pe parcursul evenimentului, se formează prietenii neașteptate, iar toți își dau seama că victoria în cupă nu este doar despre a câștiga, ci mai presus de toate despre a lucra împreună ca o echipă adevărată.

În ziua marelui concurs, tensiunea atinge cote maxime. Echipele luptă împreună, iar adrenalina se resimte în aer. Bucureștenii au un spirit de învingători și pun în practică tot ce au învățat în timpul teambuildingului. Cu efort comun, determinare și o doză de noroc, echipa bucureșteană reușește să cucerească trofeul mult dorit, Cupa Veseliei.

În momentul în care Emil și colegii săi aduc trofeul la birou, domnul Oprea este cucerit de perseverența lor și de echilibrul creat în departamentul de call center. Astfel, decide să păstreze echipa intactă și să renunțe la ideea de a înlocui oamenii cu inteligență artificială.

Articole conexe

Astfel, Teambuildingul 2022 devine o experiență care marchează începutul unei noi colaborări frumoase în departamentul de call center al corporației PLM Global. Emil și colegii săi au învățat că, prin muncă în echipă, spirit de competiție sănătos și încredere reciprocă, pot realiza lucruri remarcabile. Cupa Veseliei reprezintă nu doar un trofeu, ci și un simbol al forței unei echipe unite.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.