Te-ai dus la Harvard bou si te-ai intors vaca

master-ponta

3 motive pentru care mi-e scarba de Romania si de poporul roman.

1.Romanii dau vina pe politicieni, pe tigani, pe masoni, pe oricine: numai ei n-au nici o vina de cacatul in care au ajuns;

2.Romanii se cred jmekerii Europei: dar au cel mai mic IQ din Uniunea Europeana.

3.Romanii au ras ieri de Victor Ponta si de tampita aia de la Finante, “harvardista” Ioana Petrescu, care habar n-aveau ce-i aia MTO, CAS, buget, impozit forfetar – in general, erau la fel de aerieni ca un elev repetent, pus sa recite tabla inmultirii. (Si evident, habar n-aveau de unde or sa scoata banii, ca sa-si indeplineasca promisiunile).

Dar nu-si dau seama ca de ras a fost tot poporul roman. Pentru ca Ponta, poate ati uitat: nu e un bou oarescare, de pe strada! E ala votat de voi, in fruntea tarii. Chiar daca DNA-ul, teleghidat de americani, o sa-l bage in puscarie pe Ponta, asta n-o sa spele cu nimic rusinea si incompetenta poporului roman.

Cea mai realista (si trista) concluzie am citit-o in revista Kamikaze:

Invitat prin telefon să comenteze întâlnirea de luni, CTP spunea că s-a amuzat copios, că şi-a amintit de un film în care Caligula, în baza drepturilor sale imperiale, i-a luat polenul fecioriei unei mirese şi, când mirele a protestat, l-a pângărit şi pe acela, ba chiar i-a înfipt o viorea în fund.

Pe mine nu m-a amuzat. M-a speriat. Dacă asta e tot ce are mai bun pesedeul în materie de premieri şi miniştri de Finanţe, înseamnă că chiar “o să” lucreze la toate. Înseamnă că nu le mai pasă nici măcar de imagine, de faţadă.

Aşa cum l-au pus pe Geoană “înalt reprezentant al Guvernului pentru proiecte economice şi diplomatice”, îl pot repune pe Cătălin Voicu în fruntea unui minister de Interne dedicat protecţiei infractorilor, îl pot aduce pe Năstase să predea noţiuni de drept internaţional şi termopane viitorilor judecători şi tot aşa.

Dar mai mult decât aceşti indivizi mă sperie cei 40 la sută dintre concetăţenii mei care, conform unui sondaj recent, “nu au nimic să-i reproşeze lui Ponta”. – De Mihai Giurgea

2 comments

  1. nicolae calinescu

    Foarte corect si adevarat articol. Asa zisele `tari civilizate` au prostit toti rominii. Fara sa mai punem la socoteala ca s-au dus acolo deja prostiti de guvernul Romin, dar in loc sa-si dea seama de adevarata realitate s-au prostit si mai rau. Ei cred ca sint domni, cind de fapt sint niste servitori, sint sclavi de buna voie si sint fericiti. Cita idiotenie…..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *