Tatuajul intim al lui Ghorghe Dincă răstoarnă întreaga anchetă!

Timp de mai bine de jumatate de an, monstrul din Caracal si-a schimbat declaratiile de sute de ori bulversand si cele mai logice teorii legate de comportamentul sau.

Un detaliu descoperit la vizita medicala rastoarna insa toata ancheta. Criminalul are tatuat pe organul genital cuvantul ”LUX”, ceea ce i-a facut pe specialisti sa traga inca o data concluzia ca au in fata un pradator sexual, obsedat de contacte intime si care considera femeia un simplu obiect de satisfacere fizica.

Aunta P. din comuna Osica de Jos, judetul Olt, este una din victimele lui Dinca din tinerete. Ea declara cu mana pe inima ca ”nenorocitul” era mandru de barbatia lui si ii placea mult sexul oral dar de la dintii celor supuse perversiunilor i s-a sters o parte din tatuajul initial.

”Cand m-a posedat pe mine, in urma cu 36 de ani, pe madularul lui scria ”Luxemburg este locul unde imi voi petrece restul vietii alaturi de toate femeile care le-am avut in carici”, asa scria”, povesteste rusinata biata femeie. – Barikada

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU