TATAEE DE LA BUG MAFIA A RUPT TĂCEREA, DUPĂ CE S-A MUTAT ÎN BARCELONA: „AM PLECAT PENTRU COPII!” CU CE SE OCUPĂ ACUM

Vlad Irimia (Tataee) a părăsit România, în urmă cu mai bine de un an. S-a mutat în Barcelona. Și-a luat cu el, așa cum era firesc, soția și cei trei copii. Dar continua la B.U.G. Mafia. De fapt, cu cei doi colegi ai lui de trupă a ajuns celebru.

Tataee a dezvăluit, într-un interviu pentru ProTV, motivele pentru care a plecat, dar ș ice proiecte are, departe de țară.

“Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părțile. Trebuie să facem aia, trabuie să facem aia… Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat și pot să lucrez mai liniștit la ce-mi place mie, muzica mai precis. Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu și la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învățământ, nici în societate, în oraș, unde locuiam,” spune Tataee.

„Sunt un tată destul de absent. Muncesc pentru dânșii (râde), de la ora 7.00 până la ora 22.00 tati e la muncă. Îi văd destul de puțin, deși stăm în aceeași casă, dar avem o relație destul de strânsă și îi tratez ca pe niște adulți, ca pe prietenii mei, nu ca pe copiii mei. Cred că ăsta este un câștig în relația pe care o am cu ei, dar mami este mult din timp tati. Ea e stâlpul familiei,” a continuat dezvăluirile artistul.

El a dezvăluit că este în continuare în legătură strânsă cu România și cu băieții din B.U.G. Mafia, alături de care continuă să lucreze la piese noi.

„E o situație foarte specială, într-adevăr. Eu, în Spania, nu muncesc, lucrez acasă, am o cameră în care fac muzică și îmi duc copiii la școală… și cumpăr lucruri pentru casă”, a spus Tataee.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *