Țara pe care Rusia a avertizat-o din nou: „Distrugerea definitivă”

În plin război Rusia – Ucraina, țările care nu sunt de acord cu evenimentul introduc noi și noi restricții. De această dată, Marea Britanie vine cu un nou anunț, dar Rusia a avertizat-o din nou. Kremlinul este ferm și promite „distrugerea definitivă” a legăturilor bilaterale.

Marea Britanie, avertizată de Rusia
Ambasadoarea Marii Britanii la Moscova, Deborah Bronnert, a fost prezentă ieri la MAE din Rusia. Aceasta a fost convocată pentru a participa la o discuție despre noile sancțiuni aduse împotriva Rusiei, informează edition.cnn.com.

Oficialii de la Kremlin susțin că măsura poate duce la „distrugerea definitivă a legăturilor bilaterale”. Sancțiunile impuse presei ruse ar confirma „duplicitatea şi cinismul politicienilor britanici”. Conform comunicatului emis de MAE rus, vor exista măsuri de retorsiune.

Citiți și:  Ministerul Apărării din Rusia: Românii sunt în topul mercenarilor care luptă în Ucraina

„Ambasadoarei i s-a spus despre caracterul inacceptabil al unor astfel de acţiuni distructive, a căror continuare va duce inevitabil la distrugerea definitivă a legăturilor bilaterale şi la deteriorarea relaţiilor dintre popoarele Rusiei şi Regatului Unit”, se arată în comunicat.

Presa rusă, sancționată
Rusia este consternată de sancțiunile primite. Aceștia susțin că nu este normal ca ele să existe doar din simplul fapt că relatările lor diferă de tiparele occidentale. În comunicat, referirea a fost făcută la adresa politicienilor britanici care au luat deciziile de sancționare.

„Doar pe motiv că relatările şi interpretarea evenimentelor care se desfăşoară în lume nu este în concordanţă cu tiparele occidentale, confirmă încă o dată în mod clar duplicitatea şi cinismul politicienilor britanici, pentru care un lucru precum libertatea mass-media nu este altceva decât un instrument pentru rezolvarea problemelor pieţei”, se mai arată în comunicat.

Citiți și:  Putin, sfătuit să bombardeze cu terifiantele arme nucleare „Satan 2”. Care ar fi tinta

Oficialii de la Kremlin susțin că oficialii britanici au mai făcut și declarații amenințătoare. Acestea, conform rușilor, ar fi ”înţesate cu minciuni şi grosolănie de-a dreptul” împotriva Rusiei.

„Partea rusă va continua să răspundă dur şi decisiv la toate sancţiunile iniţiate de Londra şi să ia măsuri de retorsiune”, se adaugă în comunicat.

Sursa: playtech.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.