TARA ARDE SI PREMIERUL DACIAN CIOLOS PROMOVEAZA TIGANII CARE NU FAC ALTCEVA DECAT SA TRAIASCA DIN AJUTOARE SOCIALE FARA A MUNCI

ciolos-stop

Premierul Dacian Cioloş a îmbrăcat un tricou al campaniei Consiliul Europei împotriva stigmatizării romilor, intitulată ”Dosta!”, adică ”Ajunge!”. O fotografie în care Dacian Cioloş apare îmbrăcat într-un tricou cu mesajul ”Respect. Dosta! STOP Anti-Gypsyism” a fost postată pe Facebook de Valeriu Nicolae.

Mesajul care însoţeşte fotografia este: ”Habar nu am ce aş putea scrie ca să explic cât de tare e să porţi un tricou cu respect şi să fii cu Dacian. Respect.”. Valeriu Nicolae a fost secretar de stat în Ministerul Muncii, iar recent a fost numit reprezentant special al secretarului general al Consiliului Europei pentru problemele tiganilor.

Această campanie a fost lansată în urmă cu zece ani, iniţial fiind o campanie regională, implementată în ţările ex-iugoslave. Ulterior, au dezvoltat parteneriate în cadrul acestei campanii şi alte state europene, între care şi România.

Citiți și:  Mutaţii în identificarea etnică a ţiganilor

VEZI SI: Cum va deveni România un Rromânistan țigănesc!?

LASA UN COMENTARIU