TARA ARDE SI PREMIERUL DACIAN CIOLOS PROMOVEAZA TIGANII CARE NU FAC ALTCEVA DECAT SA TRAIASCA DIN AJUTOARE SOCIALE FARA A MUNCI

ciolos-stop

Premierul Dacian Cioloş a îmbrăcat un tricou al campaniei Consiliul Europei împotriva stigmatizării romilor, intitulată ”Dosta!”, adică ”Ajunge!”. O fotografie în care Dacian Cioloş apare îmbrăcat într-un tricou cu mesajul ”Respect. Dosta! STOP Anti-Gypsyism” a fost postată pe Facebook de Valeriu Nicolae.

Mesajul care însoţeşte fotografia este: ”Habar nu am ce aş putea scrie ca să explic cât de tare e să porţi un tricou cu respect şi să fii cu Dacian. Respect.”. Valeriu Nicolae a fost secretar de stat în Ministerul Muncii, iar recent a fost numit reprezentant special al secretarului general al Consiliului Europei pentru problemele tiganilor.

Această campanie a fost lansată în urmă cu zece ani, iniţial fiind o campanie regională, implementată în ţările ex-iugoslave. Ulterior, au dezvoltat parteneriate în cadrul acestei campanii şi alte state europene, între care şi România.

Citiți și:  Contre violente la varful USR. Amenintari cu DEMISIA

VEZI SI: Cum va deveni România un Rromânistan țigănesc!?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.