TANARUL SALVAT PRINTRE ULTIMII DIN COLECTIV – SPUNE CARE ESTE ADEVARUL:”FIX ASA A FOST”

colectiv4-600x300

Catalin Scanteie, aflat in Colectiv in ziua tragicului eveniment, are eroul sau, pe Claudiu Petre, cel care l-a scos in viata din infern. In ziua de vineri s-a externat, iar ziua urmatoare a reusit sa publice un mesaj pe o retea de socializare in care a subliniat faptul ca trebuie sa fim atenti la „manipularile” care apar in cancan.

„Sunt unul dintre cei salvati de Claudiu!”, a spus Catalin si a adaugat ca a fost tras de maini si de geaca… si probabil printre ultimele suflete scoase in viata din Colectiv”.

A confirmat ca in seara nefasta „buretele a ars si s-a transformat in lichid”. „Fix asa a fost. Nu va lasati manipulati!”, a scris tanarul zilele trecute pe Facebook langa urmatorul text:

1. Tavanul acela nu a cazut, nu s-a prabusit. Oamenii nu au ars in foc. Tot ce era lemn a ramas intreg.
2. Buretele din tavan a luat foc si s-a transformat in lichid. Lichidul s-a scurs peste multime si a ars tot ce inseamna epiderma ajungand la unii pana in hipoderm (stratul al treilea).
3.Ati auzit de Zyklon B? Multi au murit din cauza unor substante toxice care nu isi aveau locul acolo.
4.Incompetenta si coruptia au ucis oameni. Nu vom uita niciodata si pentru unii viitorul s-a schimbat complet.
5.Cei vinovati care au luat spaga, cei care au acceptat sa se puna acel burete acolo, sa plateasca toti cu inchisoarea pe viata pentru sufletele care nu mai sunt. Amenzi direct proportionale cu averea fiecaruia si valoarea bunurilor detinute. Banii care rezulta sa fie impartiti in mod egal intre urmasii de gradul I sau supravietuitorii din Colectiv.

catalin1

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
mai omule
mai omule
5 ani in urma cu

si tot mai faci semnul necuratului dupa tot ce ai patit ? ai vazut destinatie finala? exact asa ai sa patesti , n-o sa scapi baiatule … tu in loc sa cazi in geunchi in fata Domnului Dumnezeu Mantuitorul adica Hristosul, sa I te inchini si sa multumesti din toata inima si dn tot sufletul ca ti-a lasat viata dupa toate cate le-ai facut,si sa aprizi o lumanre la Sfanta Biserica si sa te inchini cu evlavie in fata Sfintelor Icoane , ce faci tu , o tii tot in ticalosia ta! Vai tie omule !