Tânărul astrolog care a prezis pandemia transmite un nou avertisment. Vom scăpa de Covid-19 în septembrie, dar ne aşteaptă un alt pericol

Abhigya Anand, astrologul indian de 14 ani care a prezis încă din 2019 că o boală se va răspândi în întreaga lume din noiembrie până în aprilie 2020, iar China va fi ţara cea mai afectată, a făcut o nouă predicţie. Copilul spune că ne aşteaptă un nou alt pericol şi că omenirea se va confrunta cu foametea.

Abhigya Anand, cel mai tânăr absolvent al filosofiei hinduse cunoscute sub numele de Vastu Shastra, în vârstă de 14 ani, a prezis anul trecut pandemia de coronavirus. El a susţinut în 2019 că omenirea se va confrunta „cu un pericol major”, originar din Italia, dar care va afecta cel mai mult China. Astrologul a anunţat atunci că o boală se va răspândi în întreaga lume din noiembrie până în aprilie 2020. Băiatul susţine că pandemia se va încheia pe 5 septembrie, însă omenirea nu trebuie să se bucure pentru că urmează să se confrunte cu o nouă ameninţare.

Conjuncţia dintre Saturn şi Jupiter va fi la baza foametei cu care omenirea se va confrunta timp de câteva luni, este următoare predicţie a astrologului indian. El spune că această criză nu va dura decât câteva luni. Rămâne de văzut însă dacă se va adeveri.

De asemenea, este greu de crezut că pandemia de coronavirus ar putea fi eradicată până la 5 septembrie, în condiţiile în care tot mai multe state se confruntă cu o avalanşă de cazuri noi, ca urmare a relaxării măsurilor de prevenire a răspândirii.

Abhigya Anand este unul dintre cei mai cunoscuţi astrologi din India, în ciuda vârstei fragede. Până la vârsta de 7 ani, băiatul a vizitat mai multe temple, a studiat sanscrita, iar mai apoi a urmat cursuri de astrologie. Deşi mulâi nu i-au dat şanse, a devenit astfel cel mai tânăr absolvent al filosofiei hinduse cunoscute sub numele de Vastu Shastra.

O altă predicţie care a făcut înconjurul lumii este cea a psihologului Sylvia Browne, care, încă din 2008, a descris cu lux de amănunte modul în care societatea va fi afectată de noua boală:

„În jurul anilor 2020 o boală severă ca pneumonia, se va răspândi în întreaga lume, afectând plămânii şi tuburile bronhice şi va rezista împotriva tuturor tratamentelor cunoscute. Între timp boala va dispărea brusc de la sine aşa cum a apărut, iar 10 ani mai târziu va apărea din noi, dispărând în cele din urmă definitv”.

Cartea Sylviei Brown a devenit un best-seller internaţional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.