Tânăra violată de şapte ori a APĂRUT pentru PRIMA OARĂ la TV! Vezi aici ce a spus.

raluca_73722900

Raluca, eleva violată de cei şapte băieţi din judeţul Vaslui, a acceptat să apară pentru prima oară la televizor.

Raluca a cerut să între în direct în emisiunea lui Cătălin Măruţă. Ea a vorbit cu lacrimi în ochi.

Vă mulţumesc mult pentru tot sprijinul arătat! Îmi este foarte greu. Mi-e frică să ies din casă! Am fost doar la şcoală, nu am vrut să ies în evidenţă. Toată lumea spunea că eu sunt de vină, nu ei. Nu oamenii din sat, multe persoane mi-au spus asta“, a spus Raluca la PRO TV.

Am fost la psiholog, dar aş vrea să mai merg. Am început să mă simt mai bine după cele câteva şedinţe făcute. Mi-e teamă că ar putea să scape. Mi-era foarte frică de ei când i-am revăzut, mi-era teamă că nu cumva să mă jignească iar“, a declarat ea cu lacrimi în ochi.

VEZI SI: Eleva violata in Vaslui si-a povestit drama IN DIRECT – Vezi VIDEO aici!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
un om din popor
un om din popor
5 ani in urma cu

totii taranii aia imputiti din comuna ta care te acuza pe tine ar trebui sa pateasca fetele lor si ale celor din justitie care au constatat ca acele jigodii de violatori sint usa de biserica,dar inROMANIA nu exista justitie daia nu ne primesc nici comunitatea europeana.Ce-a mai vinovata de aceasta situatie este justitia care se apara numai pe ei cei mari care conduc tara.Unui justitiar daca I s-ar intimpla la un copil de-al lor asa ceva in 24 de ore ar fi in puscarie atit violatorul cit si toata familia lui sub pretextul ca nu si-a educat progeniture.