Tânără ucisă de soţul care a fugit apoi cu copilul de trei ani. Femeia a fost înjunghiată în gât şi apoi incendiată

Un bărbat din localitatea Ştefăneşti din judeţul Argeş este suspectat că şi-a ucis soţia în vârstă de 28 de ani, pe care a înjunghiat-o în gât cu un cuţit de mai multe ori, i-a dat foc, după care a plecat cu copilul lor în vârstă de trei ani. Suspectul a fost găsit după o oră de către poliţişti la rude şi dus la audieri.

Criminalul, pe numele său Doru Stoianov, în vârstă de 34 de ani, a fost dus la audieri. Surse din cadrul Poliţiei Argeş ne-au declarat că acesta a avut o altercaţie cu soţia, după care a înjunghiat-o de mai multe ori şi i-a dat foc. Alertată de ţipetele femeii, o vecină a sunat la 112.

Copilul în vârstă de trei ani este teafăr şi se află deocamdată în grija unei rude.

Medicii de la Urgenţe de la Spitalul Judeţean Argeş au fost şocaţi de violenţa crimei. Femeia, în vârstă de doar 28 de ani, a fost adusă moartă, după ce a fost înjunghiată şi ulterior incendiată. „Victima prezintă multiple plăgi înjunghiate şi are arsuri pe aproape 50% din suprafaţa corpului. Rar am mai văzut aşa ceva”, a declarat Tudor Ionescu, medic Unitatea Primiri Urgenţe- Spitalul Judeţean Argeş.

Zeci de rude ale femeii moarte au venit la Spitalul Judeţean Argeş şi se tăvălesc pe jos de durere. La faţa locului au sosit numeroase echipaje ale Poliţiei Argeş şi ale Jandarmeriei pentru ca situaţia să nu degenereze. Rudele femeii moarte s-au adunat la poarta Spitalului Judeţean şi se tăvălesc pe jos de durere. La faţa locului se află mai multe echipaje ale IPJ şi Jandarmeriei, pentru ca situaţia să nu degenereze.

Crima a avut loc miercuri într-o locuinţă din Ştefăneşti. O persoană a sunat la 112 şi a anunţat că vecinii săi se ceartă şi că femeia ar fi în pericol. Echipajele medicale care au intervenit la faţa locului au găsit o pe femeia de 28 de ani înjunghiată în gât. Ea a fost dusă la spital, însă nu a putut fi salvată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.