Tânără și fiica ei adolescentă, UCISE de iubitul care apoi s-a sinucis

O tânără mamă și fiica sa adolescentă au fost ucise de un bărbat, care apoi s-a sinucis. Cazul face vâlvă în Marea Britanie, după o serie de crime petrecute zilele trecute. Ucigașul era iubitul mamei, spune presa locală.

Mama de 37 de ani și fiica ei de 15 ani au fost găsite fără viață în apartamentul lor din Newry, localitate din Irlanda de Nord.

Fabian Marimon și Giselle Marimon-Herrera ar fi fost moarte de 3 zile. În același apartment a mai fost găsit încă un cadavru. Russel Steelle, un scoțian de 38 de ani, era spânzurat.

Anchetatorii spun că este vorba despre o dublă crimă, urmată de o sinucidere. Bărbatul, care era iubitul tinerei de 37 de ani, și-a ucis partenera, dar și pe fiica ei. Potrivit Daily Mail, mama și adolescenta au fost strangulate.

Cauzele crimei sunt, deocamdată, necunoscute. Victimele erau imigrante din Columbia și chiar se pregăteau să-și viziteze familia din țara lor.

Incidentul face vâlvă în Marea Britanie, mai ales că, în ultimele zile s-a înregistrat un val de violențe, în special atacuri cu cuțit, soldate cu numeroase victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.