Tânără găsită moartă în maşina iubitului. Poliţia îl caută pe bărbatul care a anunţat că-şi va ucide partenera, iar apoi se va sinucide

Întâmplarea a avut loc în seara zilei de marţi, 21 ianuarie, iar poliţiştii îl caută pe bărbat în zona unui canal din municipiul Bacău, unde se afla maşina în care a abandonat-o pe tânăra moartă.

O femeie a fost ucisă marţi seara, 21 ianuarie, de către concubinul ei, motivele fiind necunoscute. Crima s-a produs în apropierea Podului Şerbăneşti din municipiul Bacău.

Înainte de faptă, un alt bărbat, prieten cu ucigaşul, a sunat la 112 şi a anunţat ce i-a relatat acesta, şi anume că îşi va ucide concubina după care se va sinucide.

“În urma verificărilor în zona Canalului Bistriţa a fost identificat autoturismul bărbatului, iar în interiorul acestuia a fost găsit cadavrul concubinei. Se fac căutări pe luciul de apă al canalului Bistriţa şi prin împrejurimi, pentru depistarea bărbatului sau a cadavrului acestuia”, potrivit IPJ Bacău.

După lăsarea întunericului, investigatorii au abandonat căutările în zona canalului Bistriţa.

Victima are 30 de ani, iar cadavrul prezenta multiple traumatisme, anchetatorii luând în calcul ipoteza că a fost omorâtă în bătaie.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

157 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile