Tânără din Vaslui, târătă de poliţist şi încătuşată după ce a leşinat. Agentul i-ar fi cerut 1000 de lei ca s-o elibereze (Video)

O tânără din Vaslui lansează acuzaţii grave la adresa unui poliţist din Negreşti, acuzându-l de purtare abuzivă. Fata susţine că agentul a intrat pe proprietatea ei, a îmbrâncit-o şi, după ce a leşinat, agentul i-a pus cãtuşele, apoi i-ar fi cerut 1000 lei ca să o elibereze.

Tânăra care îl acuză pe poliţist este din satul Voineşti, comuna Vultureşti.

Emanuela Mircã are şi probe.

Fata a pus la dispoziţia presei din Vaslui un material video în care se vede cum omul legii îi întoarce fetei mâna, o trânteşte la pãmânt şi îi pune genunchiul pe spate.

Deşi, la un moment dat, tânăra leşină, poliţistul nu doar că nu îi acordă primul ajutor, dar îi pune cãtuşele, apoi o târăşte pânã la maşinã.

Scena s-a petrecut sub ochii jandarmului care îl însoţea pe agent şi care nu a intervenit pentru a-l tempera pe colegul poliţist.

Filmul agresiunii
Grozăvia a avut loc în noaptea dintre duminicã spre luni, atunci când, potrivit martorilor, poliţistul şi jandarmul au venit la casa victimei în urma unui apel la 112, fãcut de nişte vecini deranjaţi de faptul cã fata asculta muzicã prea tare.

Emanuela are la parterul locuinţei şi un magazin. La ora 22.00 a închis magazinul, dar a decis sã mai petreacã alãturi de niste prieteni în curte.

Desi portile erau închise, fãrã a avea mandat şi fãrã a anunţa, omul legii a pãtruns pe proprietate privatã şi, în loc de un avertisment sau o amendã, a încercat sã o ducã pe proprietarã cu forţa la secţie.

“Duminicã seara, la ora 22.00, am închis magazinul, dar am rãmas cu bãieţii sã ne mai distrãm un pic. În jurul orei 1.45 a venit politia. Se vede clar pe camere cã nu fãceam scandal, stãteam jos, lejer. Eu nu i-am spus nimic politistului, nu l-am jignit, chiar mâncam, dar el, parcã în semn de amenintare, îsi scosese cãtusele si le învârtea în fata mea.

L-am atentionat cã este proprietate privatã si nu avea voie sã intre. El mi-a zis cã trebuie sã merg la sectie. M-a prins de mânã, mi-a întors mâna la spate, m-a îmbrâncit si m-a aruncat jos. Eu am lesinat, dar am vãzut ulterior pe camerã cã mi-a pus cãtusele si m-a târât pânã la masinã. Mi-am revenit pe drum, pentru cã m-a dus la Negresti. Mi-a dat o palmã si m-a dat cu capul de spatele masinii. Atunci i-am zis cã îl voi da în judecatã pentru ce mi-a fãcut”, a povestit Emanuela pentru vremeanoua.ro.

Mai mult, fata susţine cã politistul i-a cerut bani pentru a o lãsa sã plece acasã.

“La sectie mi-a cerut 1000 de lei ca sã mã lase în pace, dar i-am zis cã nu îi voi da. Asa cã a chemat Salvarea si m-a dus la spital. Din punctul meu de vedere, acest lucru demonstreazã cã este un corupt. M-a însotit chiar el în ambulantã. Dupã ce am ajuns la Spitalul Judetean Vaslui, politistul mi-a spus cã este normal sã mã transfere la Psihiatrie. Desi bãusem, îmi amintesc exact fiecare moment si cum a mintit cadrele medicale cã m-am lovit singurã cu capul de masinã, desi cel care mã lovise era el.

Dacã eram violentã, dacã încercam sã fac ceva, întelegeam, avea tot dreptul, dar asa… La Psihiatrie mi-au dat niste pastilute sã mã listisesc si sã dorm”, a mai spus tânăra.

Emanuela Mircă a mers la Medicinã Legalã, şi-a scos certificat şi intenţioneazã sã îl dea în judecatã pe agent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *