Tânără agresată de 4 tigani într-un local, toţi bătuţi măr de iubitul fetei, în faţa ei, la Târgu Jiu (Video)

Un tânăr de 27 de ani, din Târgu Jiu a măturat pe jos cu 4 tigani care i-au agresat iubita, în timp ce se aflau la o cafea, într-un local din oraş.

Cei 4 i-au făcut avansuri fetei, în timp ce aceasta era cu iubitul ei şi nu o lăsau în pace, moment în care tânărul s-a ridicat de la masă şi i-a bătut pe toţi 4 chiar în faţa iubitei sale.

4 tigani bătuţi măr de iubitul unei fete, pe care au agresat-o

Un bărbat de 27 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a devenit eroul iubitei sale, după ce un conflict s-a iscat între el și alți patru barbați într-un local. Din păcate, iubitul fetei a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi are acum dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Citiți și:  Feriți-vă de acești infractori periculoși care vă bat la ușă! Ocupă casele proprietarilor cu forţa. Gruparea care a speriat România

Altercația a pornit din cauza faptului că patru bărbați aflați în incinta unui bar, i-ar fi făcut avansuri partenerei sale. Tânărul nu a rezistat tentației și i-a atacat pe indivizii care au îndrăznit să îi hărțuiască iubita, potrivit accestv.ro.

Băiatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.