Tânăr ucis, în acte, de coronavirus, deshumat din cauza unor suspiciuni de CRIMA

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, care a murit în luna octombrie a anului trecut în spitalul din Bârlad, oficial din cauza infecţiei cu coronavirus, a fost deshumat, în această dimineaţă din cauza unor suspiciuni de crimă.

Cazul lui Andrei Bogdan, tânărul de 33 de ani care ar fi murit după ce s-a infectat cu coronavirus, în luna octombrie a anului trecut, a fost atenţia presei şi a autorităţilor încă de la acea vreme, după ce familia a acuzat că tânărului i-ar fi fost luat telefonul în spital şi ar fi fost legat de pat şi băgat în comă împotriva voinţei sale.

Ieri dimineaţă (15 ianuarie 2021), la mai bine de trei luni de la înmormântare, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui a ordonat deshumarea trupului lui Andrei, din cauza unor suspiciuni de crimă.

Familia a solicitat, în numeroase rânduri, anchetatorilor să verifice toate ipotezele de anchetă pe care chiar ei le-au pus la dispoziţie pentru a afla adevărul despre moartea tânărului.

La cimitir au fost prezenţi, ieri dimineaţă, un medic legist, un expert criminalist angajat de familie, dar şi numerosae forţe de ordine, printre care şi mascaţi.

Acuzaţii de crimă în cazul tânărului care ar fi murit infectat cu coronavirus, în Vaslui
Procurorul de caz a solicitat deshumarea pentru ca experţii să poată efectua o necropsie, expertiză care să stabilească cauza exactă a morţii, mai ales în condiţiile în care iniţial nu a fost efectuată o astfel de expertiză tocmai pentru că tânărul a fost declarat decedat COVID-19, notează vremeanoua.ro.

Familia a explicat că, după ce Andrei Bogdan a murit în spitalul din Bârlad, au descoperit pe trupul acestuia mai multe lovituri, o rană la ureche, un ochi umflat, dar şi vânătăi pe tot corpul.

De asemenea, membrii familiei au descoperit şi că întreg trupul ar fi fost dat cu fond de ten înainte de a fi ridicat de la morgă.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *