Tânăr de 23 de ani, ARESTAT. Putea UCIDE ZECI DE PERSOANE

Jandarmii buzoieni au avut o intervenție providențială în prima zi a noului an. În această dimineață, jandarmii au evacuat un bloc întreg din comuna Berca și au reținut o persoană bănuită că și-ar fi incendiat apartamentul.

Astăzi, zeci de locatari din Berca au trăit coșmarul vieții lor. La un moment dat, un vecin a observat că iese fum dintr-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din centrul comunei. Imediat s-a dat alarma, iar jandarmii montani sosiți primii la locul cu pricina au dispus evacuarea de urgență a clădirii.

„În contextul în care incendiul se manifesta vizibil, iar unul dintre locatari a afirmat că în apartamentul respectiv se afla o butelie cu gaz, șeful patrulei a luat rapid decizia de a evacua cele aproximativ 20 de persoane aflate în bloc, activitatea desfășurându-se în aproximativ patru minute, fiind sprijinită de încă un subofiter jandarm aflat în timpul liber.”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău, prin intermediul unui comunicat de presă.

După sosirea lucratorilor ISU a fost asigurată zona de intervenție, până la lichidarea incendiului.

În baza informațiilor transmise de locatari, jandarmii au identificat un barbat de 23 de ani, despre care se susține că ar fi fost autorul incediului, persoana fiind imobilizată la autospeciala jandarmeriei, ulterior predată lucrătorilor de poliție pentru investigații.

I.F. locuiește în apartament împreună cu mama lui, însă suferă de o boală psihică și este des internat la Săpoca. El ar fi pus intenționat focul ce putea duce la o explozie devastatoare.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *