Tanar batut cu bestialitate de agentii unei firme de paza din Timisoara (VIDEO)

bataie

Lipsa de profesionalism si chiar actiune de natura penala din partea unei firme de paza din Timisoara in timpul concertului trupei Cargo din ultima zi a festivalului berii “Serbarile Timisoreana”, desfasurat pe platoul de la stadionul Dan Paltinisanu.

Un tanar, care ar fi devenit violent dupa spusele agresorilor, a fost extras din multime de agentii V.I.P. Security si a fost lovit cu brutalitate cu pumnii si picioarele de angajatii firmei private, desi acesta era cazut la pamant si incerca sa isi protejeze capul cu mainile.

Incidentul de duminica a fost filmat de un cameraman al postului local de televiziune Europa Nova si in imaginile surprinse se vede cum sub privirile socate ale spectatorilor agentii de paza se inghesuie sa il loveasca rand pe rand pe tanar.

Chiar daca victima ar fi fost recalcitranta, reprezentantii firmei si-au depasit atributiile. Acestia trebuiau sa aplaneze situatia si sa il imobilizeze pe tanar, care ar fi trebuit apoi sa fie predat organelor abilitate. Acum agresorii risca dosare penale pentru vatamare corporala, daca tanarul se decide sa ii actioneze in instanta si sa faca o plangere la politie. Sursa: FrontPress.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu