Tânăr bătut crunt de doi angajați Telekom, în sediul companiei de telefonie din Timișoara

cf1

Un tânăr a fost bătut crunt de la doi angajați Telekom, chiar în sediul companiei de telefonie din Timișoara. Cei doi agresori au lăsat victima în stare de inconștientă și a fost transportată de urgență cu ambulanța la spital.

Dragoș Nica are 31 de ani și este din Dudeștii Noi și are o firmă deschisă la Timișoara. În 26 iunie a fost contactat de unul dintre agenții de vânzări ai Telekom de pe segmentul business prin care a semnat un contract cu compania de telefonie mobilă Telekom, care prevedea ca în schimbul unei sume de 500 de lei pe lună ar fi trebuit să primească trei telefoane Iphone 6. A tot așteptat ca aparatele să-i fie livrate, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Joi după-masă a mers la birourile agenților de vânzări ai Telekom, pe strada Aristide Demetriade, pentru a discuta cu aceștia. A fost primit chiar de directorul de vânzări, căruia i-a povestit că agentul de vânzări cu care încheiase contractul a primit telefoanele însă mi o șl le-a dat ci le-a vândut. Directorul L-a rugat pe tânăr să nu depună reclamații și l-a poftit în birou să se înțeleagă cu agentul. După o scurtă discuție între cei trei Dragoș Nica s-a ridicat de pe scaun iar agentul de vânzări a început să îl lovească. A căzut pe jos plin de sânge, iar în acel moment, spune victima, și directorul de vânzări a început să-l lovească cu picioarele. Tânărul și-a pierdut cunoștința însă după ce și-a revenit a reușit să fugă din birou și s-a refugiat în sediul unei firme de asigurări, din aceeași clădire. De acolo a sunat la 112 și a cerut ajutor. O ambulanță a ajuns imediat la fața locului și l-a transportat la spital.

Citiți și:  [VIDEO ȘOCANT] Imaginile pentru care guvernul trebuie să pice: Tânăr, lăsat de jandarmi într-o baltă de sânge

cf

Cei doi agresori au fost reținuți de oamenii legii și au ajuns la sediul Secției 5 Poliție pentru audieri. Ei au susținut în fața oamenilor legii că doar agentul de vânzări, un tânăr de 23 de ani, l-ar fi lovit pe tânăr. Acesta a susținut în fața polițiștilor, povestesc anchetatorii, că victima s-ar fi ridicat prea brusc de pe scaun și că s-a speriat. „În cauză, polițiștii Secției 5 au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de loviri și alte violențe. Totodată victimei i s-a adus la cunoștință termenul legal în care poate depune reclamație fiind vorba despre o infracțiune în cazul căreia acțiunea penală se pune în mișcare în urma plângerii persoanei vătămate”, spune Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș. Tânărul agresat a fost ținut sub observație la Spitalul Municipal câteva ore, dar însă a refuzat internarea, contrar sfaturilor medicilor. El va primi 10 zile de îngrijiri medicale. El a declara că îi va da în judecată pe cei doi agresori și va rezilia contractul semnat cu compania de telefonie Telekom. (sursa)

Citiți și:  [VIDEO ȘOCANT] Imaginile pentru care guvernul trebuie să pice: Tânăr, lăsat de jandarmi într-o baltă de sânge
CITESTE SI: Sex pentru note la facultate. Profesor: „Stai, mă, olteanco, cuminte, nu mă zăpăci. Deci nu mai îs bun de nimic dacă nu mă laşi să te sărut”
904 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU