“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Tâlharul care folosea trucuri haiducești: era anunțat de la depărtare cu fumuri de ”semnalizare”

mascatii de la Serviciul pentru Actiuni Speciale SAS si Ionut Vladut Antoce

Polițiștii care s-au ocupat de căutarea tâlharului dat în urmărire națională și prins la Vaslui au avut parte de o experiență unică poate în toată cariera. Zile la rând au stat pe urmele individului și s-au trezit parcă într-un film cu haiduci.

Bărbatul a stat ascuns prin pădurile județului Vaslui și a folosit tehnici pe care le foloseau în trecut haiducii pentru a nu fi prinși. Primea semnale cu fum când cineva îi lăsa de mâncare și când era căutat de anchetatori în sat, informează BZI.ro.

Vlăduț Ionuț Antoce este un tânăr din Vaslui dat în urmărire națională după ce a comis o tâlhărie în zona Bucium. Acum ceva timp el a intrat în casa unui traficant de țigarete, l-a lovit împreună cu 3 prieteni și a plecat din casa acestuia cu câteva mii de lei.

Imediat după ce polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, Ionuț Vlăduț Antoce s-a făcut nevăzut. A fost arestat în lipsă, iar polițiștii de la Serviciul pentru Investigații Criminale (SIC) au plecat în urmărirea lui.

Zile întregi au stat după Antoce și de mai multe ori l-au scăpat printre degete. Cum s-a întâmplat asta? Este simplu. Antoce a fost ajutat de rude să se ascundă. A locuit pe rând la frați, surori, mătuși etc., iar când polițiștii erau pe aproape, fugea în pădure și apela la trucuri haiducești.

Pentru că știa că poate fi găsit după telefonul mobil, Antoce a renunțat la dispozitiv și a reușit să stea ascuns și departe de ochii polițiștilor. Era chemat la masă de rude cu ajutorul fumului, iar dacă era plecat în pădure i se lăsa mâncare într-un anumit loc, iar rudele sale aprindeau un foc pentru ca el să știe că pachetul a fost „livrat”.

Într-un final, polițiștii de la Serviciul pentru Investigații Criminale (SIC) Iași au înțeles tot jocul pus la cale de tâlhar și l-au prins.

„La data de 06 august a.c., pe numele bărbatului din județul Vaslui, cercetat pentru tâlhărie calificată, faptă comisă pe raza județului Iași, a fost emis mandat de arestare preventivă. Polițiștii ieșeni și vasluieni au efectuat mai multe descinderi în vederea depistării persoanei.
Astfel, la data de 10 august s-au efectuat descinderi, bărbatul fiind localizat, s-au tras focuri de armă pentru prinderea sa, însă acesta a reușit să fugă în pădure. La data de 11 și 12 august au fost efectuate alte descinderi, dar nu a fost găsit. Acțiunile au continuat, astfel că în seara de 19 august, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași l-au depistat pe bărbat pe raza satului Buda din județul Vaslui”, au precizat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Antoce Ionuț-Vlăduț a petrecut aproape jumătate din viață în pușcării. Zilele trecute, polițiștii din Iași au mers pe urmele lui Antoce până la Vaslui, într-o pădure. Acolo, Antoce a fost somat să se predea, asta după ce fusese arestat în lipsă.

Înarmat și amenințător, Antoce nu s-a conformat și a luat-o la fugă. Oamenii legii au descărcat încărcător după încărcător în încercarea de a-l opri. Nu au reușit să facă asta, iar Antoce a dispărut din nou. Surse din cadrul anchetei au precizat că s-au tras aproximativ 20-25 de focuri după tâlhar, însă în zadar. Pe data de 6 august, judecătorii din Iași l-au arestat în lipsă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

  1. S-au suparat rau poliţistii ca a tilharit un traficant de ţigari. Nu putea sa tilhareasca un om cinstit fiindca cei cinstiţi sunt saraci. In filmul “Cei Sapte Magnicii” talharul Calvera spunea: “UN HOŢ CARE FURA ALT HOŢ ESTE IERTAT O SUTA DE ANI.” Principiul asta nu se aplica in Romania fiindca traficanţii de ţigari sunt ocrotiţi de poliţisti.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.