“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSOCIETATESTIRIȘTIRI BUZAU

Tabloul folosit de TIGANI pentru a induiosa populatia: Fetita zgribulita de frig care vinde verdeata. VIDEO MIZERABIL

cersetori tigani

Tiganii găsesc mereu noi metode de a stârni mila trecătorilor, prin exploatarea puradeilor. Dacă în perioada sărbătorilor, minorii erau trimişi să colinde în frig, în centrul Buzăului, aceleaşi figuri pot fi zărite acum în apropierea pieţei centrale, cu câteva fire de verdeaţă în faţă. De milă, oamenii îi lasă mai mult micului comerciant, conform Adevarul.ro.

Nu sunt deloc puţini puradeii care sunt forţaţi de tigani să meargă la cerşit, sub diverse forme. Vedem copii exploataţi astfel în apropierea bisericilor, cu bucheţele de flori în mâini sau cartonaşe cu chipul unor sfinţi, în pieţe ori pe arterele circulate.

În perioada sărbătorilor, au fost surprinşi în centrul Buzăului câţiva copii de cel mult 12 ani obligaţi să colinde în frig de mamele lor, care pândeau de la câţiva metri distanţă ca nu cumva micuţii lor să facă pauză.

Aceleaşi figuri au apărut acum în apropierea pieţei centrale, însă cu o nouă metodă de înduioşare a oamenilor. O fetiţă de cel mlt zece ani a fost filmată de o tânără în timp ce vindea verdeaţă pe trotuar. Aceeaşi copilă a fost văzută şi de sărbători, în faţa magazinului Winmarkt, în timp ce îngăima un colind, sub atenta supraveghere a mamei.

Acum, micuţa avea expuse la vânzare câteva fire de mărar şi pătrunjel, marfa având mai mult rolul de a agăţa atenţia trecătorilor. ”Bine că măcar nu cerşeşte”, şi-au spus în gând mulţi dintre cei care i-au întins bani copilei fără să cumpere din produsele expuse.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.