Tabloul folosit de TIGANI pentru a induiosa populatia: Fetita zgribulita de frig care vinde verdeata. VIDEO MIZERABIL

Tiganii găsesc mereu noi metode de a stârni mila trecătorilor, prin exploatarea puradeilor. Dacă în perioada sărbătorilor, minorii erau trimişi să colinde în frig, în centrul Buzăului, aceleaşi figuri pot fi zărite acum în apropierea pieţei centrale, cu câteva fire de verdeaţă în faţă. De milă, oamenii îi lasă mai mult micului comerciant, conform Adevarul.ro.

Nu sunt deloc puţini puradeii care sunt forţaţi de tigani să meargă la cerşit, sub diverse forme. Vedem copii exploataţi astfel în apropierea bisericilor, cu bucheţele de flori în mâini sau cartonaşe cu chipul unor sfinţi, în pieţe ori pe arterele circulate.

În perioada sărbătorilor, au fost surprinşi în centrul Buzăului câţiva copii de cel mult 12 ani obligaţi să colinde în frig de mamele lor, care pândeau de la câţiva metri distanţă ca nu cumva micuţii lor să facă pauză.

Citiți și:  Traian Băsescu: „Clanurile ţigăneşti nu au limite, răzbunarea va fi crâncenă”

Aceleaşi figuri au apărut acum în apropierea pieţei centrale, însă cu o nouă metodă de înduioşare a oamenilor. O fetiţă de cel mlt zece ani a fost filmată de o tânără în timp ce vindea verdeaţă pe trotuar. Aceeaşi copilă a fost văzută şi de sărbători, în faţa magazinului Winmarkt, în timp ce îngăima un colind, sub atenta supraveghere a mamei.

Acum, micuţa avea expuse la vânzare câteva fire de mărar şi pătrunjel, marfa având mai mult rolul de a agăţa atenţia trecătorilor. ”Bine că măcar nu cerşeşte”, şi-au spus în gând mulţi dintre cei care i-au întins bani copilei fără să cumpere din produsele expuse.

Citiți și:  Zeci de etnici "neprecizati" din Romania au fost încuiați de vânzătoare într-o benzinărie din Cehia, până a venit poliția și i-a amendat pe toți

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile