GENERAL

Tabloidele aruncă bomba! Melania il părăseste pe Donald Trump?

5a6fad807e7a3557008b47df

Potrivit celor relatate de Daily Mail, fosta asistentă Stephanie Wolkoff declară că Melania Trump negocia o înțelegere post-nupțială astfel încât Barron să poată obține parte egală din averea lui Trump.

Donald Trump ar putea să-și piardă și soția?
Se spune că Melania Trump a izbucnit în plâns când soțul ei a triumfat în 2016. Un prieten a spus la acea vreme: „Nu s-a așteptat niciodată să câștige”.

A așteptat cinci luni înainte de a se muta din New York la Washington, pe ideea că fiul cuplului Barron „trebuia să termine școala”, dar presa americană avea cu totul altă versiune. Wolkoff a susținut că cei doi au dormitoare separate în Casa Albă și că au „o căsătorie tranzacțională”.

În ciuda momentelor reci în apariţiile publice, Melania Trump, în vârstă de 50 de ani, a susținut mereu că are „o relație excelentă” cu soțul ei, în vârstă de 74 de ani.

De exemplu, acordul prenupţial al lui Trump cu a doua soție Marla Maples o împiedică pe aceasta să publice vreo carte sau să acorde interviuri critice despre el. În acest sens avocatul Christina Previte a spus că este probabil ca şi Melania să fi fost de acord cu un cod similar de tăcere.

Melania Trump avea de gând să-l părăsească pe Trump încă dinainte de alegerile din 2016

Mass-media americană scrie că între Donald şi Melania Trump lucrurile ar merge prost, iar președintele și-ar șantaja soția pentru a nu divorța.

Fostul director de comunicare al Casei Albe, Omarosa Newman, susține că Melania Trump ar aştepta momentul potrivit pentru a se despărţi de bărbatul aflat în prezent la conducerea Statelor Unite.

„Ea numără literalmente clipele care o despart de un divorţ”, a declara Omarosa Manigault Newman. Ea mai spune că Donald Trump o presează pe soția sa să nu divorțeze până nu își termină mandatul la Casa Albă.

„Donald a precizat că dacă Melania îndrăzneşte să ceară divorţul şi încearcă să-l umilească atâta timp cât este preşedinte, el va găsi o modalitate de a o deporta în patria sa, Slovenia, de a-i invalida cetăţenia, în cel mai mare secret. Este un bărbat răzbunător. Nu va ezita să o pedepsească şi să o priveze de toate”, a susținut Newman.

Sursa: evz.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.