O tabără de TIGANI, desființată cu muzică tehno | VIDEO

tabara-romi-Landen

Au alungat țiganii cu ajutorul muzicii tehno date la maximum

INEDIT – VIDEO

Primarul orașului belgian Landen, situat la aproximativ 60 de kilometri de Bruxelles, a venit cu ideea să-i îndepărteze cu ajutorul muzicii tehno date la maximum pe tiganii care au ocupat un teren industrial.

Astfel, în mijlocul rulotelor, au fost amplasate boxe de concert de unde s-a putut auzi muzica non-stop. Reprezentanții autorităților spun că sunetul respectă numărul maxim de decibeli admis, potrivit Agerpres.

De asemenea, primarul orașului Landen, Gino Debroux, spune că a recurs la această metodă extremă întrucât a încercat să vorbească cu cei din tabără și i-a rugat să părăsească locul, însă nu a avut niciun succes. În cele din urmă, muzica ar fi fost oprită, după ce romii au promis că vor desființa tabăra.

Citiți și:  VIDEO HALUCINANT! S-A INTERVENIT CU MASCATII DUPA CE UN GRUP DE ETNICI "NEPRECIZATI" AU DAT FOC UNUI CATELUS SI AU AMEINTAT PROTECTIA ANIMALELOR CU SABIILE

Însă ideea a fost aspru criticată. „Nu e OK ce se întâmplă în Laden. Nu e OK deloc”, a postat pe o rețea de socializare Freya Van den Bossche, responsabia cu protecția socială în guvernul regional flamand. – Sursa: Starea Natiunii

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile