“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIOPINIIPOLITICA

Suveranitate, Libertate, Justiție

dd2

Nota Editorului: Am primit un email de la domnul Mihai Șerban în care prezintă o analiză realistă a contextului internațional și previziuni sumbre, dar realiste, pentru viitor.

Același text pe care mi l-a trimis se regăsește pe internet. Mesajul este unul veritabil, cât se poate de actual și prezentat fără vreo jenă impusă de corectitudinea politică. Chiar dacă este în același timp o reclamă pentru cartea sa, este un discurs adevărat legat de vremurile în care trăim. – S.C.

Stimați colegi,

Urmărind ce se întâmplă în Franța și în afară, constatând împlinirea și previzibilitate unei agende în plină desfășurare, vă aduc la cunoștință următoarele:

Semne tot mai clare ne arată că au început pregătirile pentru declanșarea unui război civil în vestul Europei.

În urma analizelor multilaterale bazate pe informațiile primite atât din interior cât și din exterior, s-a ajuns la următoarele concluzii: în acest “conflict”, vor fi ademeniți naționaliștii (naivi!), împotriva comunităților islamiste din suburbiile marilor aglomerări urbane.

Operațiunea o să fie lansată de cercurile pro-identitare din societatea civilă și a celor din Armată – numele de cod cunoscut fiind: “Operațiunea Ronces”.

Acțiunea va fi pilotată în colaborare cu specialiști din Armata israeliană. Surse rebele din “RAID” (forțele speciale din Franța), au semnalat existența unor zone strategice în care, spre uimirea lor, forțele de ordine au primit ordin să nu mai intervină, chiar dacă sunt localizate desfășurarea unor activități criminale, trafic de droguri, de carne vie, etc.

Aceleași surse au semnalat că zonele respective, mari cartiere de blocuri unde se practică în momentul de față Shari’a, sunt situate în departamentele următoare: 93 (Seine-Saint-Denis), 95 (Val-d’Oise), Marseille (Felix Pyat), Lyon (Venissieux), Toulon (Guynemer)…etc.

Aceste cartiere care se regăsesc pe tot întinsul U.E., au fost islamizate cu forța de trădătorii interni și, sunt folosite pentru a ascunde armament, personal “calificat” și material militar.

După escaladarea conflictului, mass media o să înceapă manipularea treptată a opiniei publice împotriva naționaliștilor civili și a celor din armată.

In cele din urmă “rebelii” vor fi trădați de stat, de poporul “bolnav” și de Armată – urmând a fi sacrificați în număr cât mai mare.

Atât Statul cât și Armata, vor colabora cu liderii islamiști din cartiere, oferind tehnică, informații și inteligentă…

Cei care vor supraviețui acestui “Puci inversat”, vor fi arestați și condamnați pentru acte de înaltă trădare și crimă cu înclinații rasiste, xenofobe și, mai ales, antisemite!

În urma acestei acțiuni majore de manipulare, trădare și epurare a ultimilor patrioți din Europa (REZISTENȚII IDENTITARI), se va desfășura un simulacru de proces “internațional” după modelele celor staliniste, Nürnberg, Antonescu, Ceaușescu ș.a. în urma cărora: naționalismul ca și doctrină politică și patriotismul ca și atitudine personală, vor fi scoase în afara legii, devenind condamnabile și pedepsite cu ani grei de închisoare!

Rasismul și împotrivirea la multiculturalism (metizare), o să atragă după sine aceleași pedepse – prin urmare, genocidul albilor din Europa, o să fie legiferat, obligatoriu!

După aceste evenimente cruciale, mediul social, se va schimba cu rapiditate lăsând locul liber unei dictaturi cumplite care, contrar aparențelor actuale, se află în plin stadiu de emergență!

Organizațiile precum #rezist și Open Society, consensul generalizat al mass media internaționale, stîngăciile voite ale guvernelor și linia antinațională impusă întregului penitenciar U.E., acceptată în unanimitate de “reprezentanții popoarelor”; dovedesc prin omogenitatea lor vinovată, centralitatea unei acțiuni de mare anvergură!

Practic, se face totul pentru a induce fractura socială necesară pentru provocarea confruntării finale!

Adevăratul bolșevism, sub forma lui triumfală, urmează a fi revelat!

Acest deznodământ, este programat pentru a începe în perioada următoare, treptat, până în 2020.

În Europa: Anglia, Franța, Germania, Olanda, Spania, Italia, Austria, Suedia și Norvegia vor fi primele vizate de acestă “programare”, urmând S.U.A.

Conflictul programat pentru anihilarea naționaliștilor, are o legătură directă cu votul din Catalonia care, de fapt, a fost doar un test (multe state vor urma!), dar și cu „coloniile” tot mai dense din Nordul American, unde trăiesc auto-exilații societății “democratice” – înarmați până-n dinți și gata să se apere cu prețul vieții!

Proiectul urmărit, este federalizarea integrală a Europei, după modelul impus prin războiul de secesiune în S.U.A., sfârșitul națiunilor de pe vechiul continent și, înființarea Statului-Global.

Acest deznodământ firesc, constituie concluzia și sinteza celor două războaie mondiale și, mai pe larg, finalitatea intervalului 1917-2007.

Oculta lansează lupta finală! Ori ei, ori noi!

În speranța că o să rămână, totuși, ceva revelații pentru generațiile viitoare, să înțeleagă că strămoșii lor nu au fost niște lași trădători al Neamului Românesc!, locuitorul de drept al Grădinii Maicii Domnului!

Oricum, viitorul anunțat cere organizare serioasă – ACȚIUNI!, care, din păcate, ÎNCĂ NU SE SIMT!

Riscăm să ne pierdem PATRIA… pe veacuri!

Istoria te uită, uneori… de Judecata Domnului, nu scapă nimeni!!!

Cu bine,

Mihai Serban – Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.