“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Sute de bărbaţi au trecut prin patul ei! Minora nu se aştepta să fie pusă în asemenea ipostaze!

Acum, procurorii din cadrul DIICOT Iaşi au decis trimiterea în judecată a lui Petrică Ciprian Baciu, sub acuzaţia de trafic de minori

femeie pe un pat 696x522 1

Sute de bărbaţi au trecut prin patul ei: minora nu se aştepta să fie pusă în asemenea ipostaze dar poliţia a intrat pe fir şi a distrus „afacerea” .

Acum, procurorii din cadrul DIICOT Iaşi au decis trimiterea în judecată a lui Petrică Ciprian Baciu, sub acuzaţia de trafic de minori

Sute de bărbaţi au trecut prin patul ei: minora nu se aştepta să fie pusă în asemenea ipostaze! Dar Poliţia a intrat pe fir şi a distrus „afacerea”!

Acum, procurorii din cadrul DIICOT Iaşi au decis trimiterea în judecată a lui Petrică Ciprian Baciu, sub acuzaţia de trafic de minori. Urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen de judecată al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Sute de bărbaţi au trecut prin patul ei

Astfel, procurorii DIICOT Iaşi au dispus recent reținerea lui Petrică Ciprian Baciu pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

„În august 2022, inculpatul a recrutat o persoană vătămată minoră, în vârstă de 17 ani, profitând de starea de vădită vulnerabilitate în care se afla (vârstă fragedă, lipsuri materiale, alienare familială). Ulterior, în perioada august 2022 – aprilie 2023, inculpatul a adăpostit persoana vătămată minoră în apartamente închiriate în regim hotelier și a transportat-o pe raza municipiilor Iaşi, Suceava, Brașov și Bacău, în scopul exploatării prin obligare la practicarea prostituției”, au spus anchetatorii ieşeni.

Percheziţii efectuate de oamenii legii

În ziua de 27 aprilie 2023 au fost efectuate 3 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane fizice situate din Iaşi, Suceava și Brașov, fiind identificate și ridicate sume de bani, înscrisuri relevante pentru soluționarea cauzei, telefoane mobile și un autoturism.

Activitățile judiciare au fost realizate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Iași, Brașov și Suceava. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Iași. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. „Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, au încheiat oamenii legii.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.