Suspiciuni de CRIMA în cazul Alinei, fata care a murit la hotelul Intercontinental

Familia Alinei, tânăra în vârstă de 21 de ani care a fost găsită moartă pe o terasă de la etajul al doilea al hotelului Intercontinental din Bucureşti, nu crede în versiunea unei sinucideri.

Părinţii fetei au lansat ipoteza unei crime, având în vedere numeroasele probe.

Alina Trifu (21 de ani) era din Făgăraş şi studia la Facultatea de Litere din Sibiu.

Vineri (31 mai 2019), în ziua în care s-a produs tragedia, Alina trebuia să plece acasă, la Făgăraş.

Alina a vorbit cu mama ei la telefon şi a anunţat-o că nu ajunge vineri acasă, ci sâmbătă, motivând că mai are de rezolvat anumite probleme pentru facultate.

Tatăl Alinei a declarat pentru reporterii Observator că poliţistul care se ocupă de cazul fiicei sale i-a explicat că fata nu s-ar fi aruncat din camera în care se cazase, ci dintr-o altă cameră a hotelului Intercontinental din Bucureşti.

De asemenea, Alina nu ar fi lăsat un bilet de adio, aşa cum s-a vehiculat iniţial.

Mai mult, tatăl tinerei a explicat că fiica sa nu arăta ca şi cum ar fi căzut de la etajul 11, având doar un picior rupt, dar şi vânătăi pe mâna stângă semn că cineva ar fi agresat-o.

Astăzi, Alina Trifu a fost condusă pe ultimul drum de familie şi prieteni, în Făgăraş.

Între timp, poliţiştii şi procurorii din Bucureşti continuă ancheta pentru a descoperi ce s-a întâmplat în noaptea în care Alina şi-a găsit sfârşitul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.