SURSE Un fost reporter de la Digi 24 s-a aruncat de la etaj, în București

La numai 39 de ani, un fost reporter de la Digi 24 s-a aruncat de la etajul 2 al unui bloc din Sectorul 2 al Bucureștiului și a murit. Devenit actor, Ciprian Nemeșiu, membru în trupa de improvizație Freeze, a murit luni, 8 martie.

Ciprian Nemeșiu era și trainer de improvizație în cadrul școlii de actorie Dream & Act. Potrivit informațiilor pe care STIRIPESURSE.RO le-a obținut din interiorul Poliției Capitalei, actorul s-a aruncat de la etajul 2 al blocului în care locuia.

„Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, este mesajul de „adio” pe care colegii de trupă l-au publicat pe pagina de Facebook.

”Te am iubit tare,3 ani jumate mi ai zambit..ieri aveam 3 spectacole, ni le a luat covid…iarta ma ca n am simtit ca erai singur..zambeste Sus! ….”, a scris, pe Facebook, fosta sa prietenă, actrița Alexa Lucia Istrate.

Ciprian Nemeșiu a lucrat și la Brava Tv și Happy Fish și a colaborat și cu majoritatea teatrelor din București. A dezvoltat trupa de teatru de improvizație ”Freeze”. Era absolvent al Facultății de Actorie din cadrul Universității Spiru Haret și Facultății de Relaţii Economice din cadrul Universităţii Româno-Americane.

Sursa: stiripesurse.ro

LASA UN COMENTARIU