SURSE. SCANDAL la CEX . Dragnea, ATAC DIRECT la Tariceanu


Președintele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus marți seară, în Parlament, liderilor județeni reuniți în ședința CEX, că nu va pune partidul „pe tavă” la alegerile prezidențiale pentru liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, au declarat surse din partid .

Potrivit surselor citate, vicepreședintele PSD Marian Oprișan a ridicat în CEX problema alegerilor prezidențiale.

„Oprișan a zis că ‘Hai să discutăm cu ALDE și dacă Tăriceanu e mai bun, să mergem pe Tăriceanu’. Dragnea a reacționat și a zis că ‘Nu știu ce deal-uri ai tu, dar eu discut de fiecare dată și nu am de gând să pun PSD-ul pe tavă’”, au spus surse social-democrate .

Un lider PSD ne-a mai spus că Oprișan a lăsat de înțeles în CEX că nu îl vede pe Liviu Dragnea prezidențiabil, fără să spună acest lucru explicit.

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

„Tăriceanu nu e dorit la prezidențiale, dar e bagat la înaintare pentru că de fapt unii vor să candideze Olguța Vasilescu”, mai spun surse din partid.

Reamintim că Oprișan a mai cerut în ședință un Congres PSD în acest an pentru că mandatul lui Liviu Dragnea expiră. În mod tradițional, candidatul PSD la prezidențiale a fost președintele partidului, astfel că alegerile cerute de Oprișan ar putea să însemne pierderea funcției de către Liviu Dragnea și a rampei sale de candidatură la prezidențiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.