SURSE Noi detalii terifiante de la DUBLA CRIMA din Onești: Soția ucigașului l-a ajutat

Gheorghe Moroșan, bărbatul de 68 de ani din Onești care a ucis doi muncitori pe care îi luase ostatici, a fost ajutat de soția sa pentru a-i imobiliza pe aceștia, conform informațiilor STIRIPESURSE.RO.

Femeia a fost cu Moroșan în apartament când acesta i-a ”încătușat” cu coliere din plastic pe cei doi. De altfel, după ce poliția a reținut-o, au fost găsite în geanta ei mai multe ”coliere”. După ce i-a încătușat pe muncitori, femeia a părăsit apartamentul și a mers la apartamentul de deasupra, la etajul 4, de unde a asistat la toată derularea ulterioară a evenimentelor. De acolo a și vorbit, când soțul său a cerut, cu el la telefon, dar și cu poliția, când a spus că îl susține în ceea ce face.

Potrivit informațiilor aflate în posesia STIRIPESURSE.RO, criminalul i-a legat pe muncitori doar la mâini, însă aceștia nu au reacționat. Unul a fost legat cu mâinile în față, altul cu mâinile la spate. Lucrurile au început să scape de sub control când unul dintre muncitori l-a lovit pe agresor. Atunci, acesta a luat cuțitul și l-a lovit în piept, lama cuțitului atingându-i organe vitale, astfel că bărbatul a murit pe loc. A fost momentul în care poliția a decis să acționeze și a început să spargă ușa. Tot atunci, criminalul l-a atacat și pe al doilea muncitor, pe care l-a înjunghiat de mai multe ori, până când poliția a spart ușa în spatele căreia erau depuse mai multe obiecte de mobilă, pentru a îngreuna pătrunderea forțelor de ordine. Polițiștii au tras cu arme neletale, gloanțe de cauciuc, dar și cu gloanțe adevărate. Criminalul a fost lovit, prima dată, în mână.

Gheorghe Moroșan se afla în afara oricărui pericol, după ce a fost transportat la spital, fiind reținut, urmând a se emite mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Soția sa a fost și ea reținută și, cel mai probabil, va fi și ea arestată pentru complicitate.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!