“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
UMOR

SURSE: Interlopii ameninţă că nu mai invită poliţişti la chefuri dacă o ţin aşa cu amenzile

vff

Poza în care maneliștii Adrian Minune și Tzancă Uraganu au apărut alături de polițiști la un chef a stârnit furie pe internet, mai ales în rândurile interlopilor care organizează astfel de petreceri.

Interlopii i-au avertizat pe polițiști că dacă insistă să dea amenzi atunci n-o să mai pupe nicio invitație: ”Vom fi nevoiți să ne rezervăm dreptul de a ne selecta slugile”, spune un manelist.

Interlopii sunt indignați că polițiștii au tupeu să-i amendeze. ”Imediat ce am anunțat câțiva polițiști mai apropiați, care ne sunt și rude, să vină la chef, că au venit Adi Minune și Uraganu, au început să dea prin stații și s-au adus unii pe alții. Normal că nu mai puteai să faci nicio distanțare socială. 90% din petrecere erau polițiști fomiști. Au început să dea amenzi după ce au terminat toată băutura și au început să facă scandal”, spune Gică Neghiobu, interlop din București.

Adrian Minune se plânge că e vorba de o neînțelegere. ”Interlopii pentru care cântam ne-au rugat frumos, dacă se poate, să facem și o poză cu slugile lor, polițiștii, care serveau la mese în timpul acestei petreceri. Normal că nu puteam refuza, că ne băteau interlopii și pe noi și pe polițiști”, explică piticul manelist.

Sursa: TNR

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.