SURSE – Florin Cîțu, OUT! S-a rupt total de PNL

Fost președinte al PNL și fost premier susținut de PNL, Florin Cîțu, în prezent președinte al Senatului se rupe total de partid. Oficial, Florin Cîțu și-a anulat agenda pentru ziua de vineri invocând motive personale. Conform surselor noastre, Florin Cîțu ar fi ieșit de pe toate grupurile de comunicare ale PNL și nu va mai participa la nicio acțiune politică a PNL.

Surse din PNL ne-au precizat faptul că Florin Cîțu a ieșit de pe grupurile PNL, asta pentru că nu mai dorește să fie la curent cu punctajul partidului și va merge pe liniile de comunicare personale.

De asemenea, PNL are trei evenimente săptămâna viitoare: ziua partidului, Liga Aleșilor Locali și Consiliul Național, iar Florin Cîțu nu intenționează să mai participe.

Citiți și:  Cîțu a cedat. Și-a dat DEMISIA dupa ce a fost UMILIT crunt de colegii de partid

Surse din PNL ne-au explicat faptul că mai mulți liberali au încercat să afle motivele care l-au determinat pe Florin Cîțu să ia aceste decizii radicale, dar acesta le-a transmis că se va concentra pe funcția de președinte al Senatului și pe asigurarea relațiilor cu partenerii internaționali.

Se pare că în interiorul PNL ar fi avut loc o serie de discuții, asta pentru că, până ieri, Florin Cîțu confirmase prezența la evenimentele partidului, dar între timp se pare că s-a răzgândit.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Cîțu face ravagii în Guvern! Planul secret a fost devoalat SURSE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.