Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALSTIRI

Surse de la nivel înalt au generat ALERTA MONDIALA – „UN RĂZBOI NUCLEAR ar putea ÎNCEPE ORICÂND”

bomba atomica1

Vladimir Soloviev, un jurnalist apropiat al lui Vladimir Putin, a anunțat pe Twitter că un război nuclear ar putea începe în orice clipă.

„Situația curentă este comparabilă cu criza rachetelor din Cuba. Un război nuclear ar putea izbucni în orice clipă. Și nu este posibil ca omenirea să-i supraviețuiască”, a scris pe Twitter jurnalistul rus.

Soloviev este gazdă a unui show politic la televiziunea de stat rusă și un apropiat al liderului rus. Putin a ales, de curând să nu răspundă la o întrebare referitoare la poziția sa referitoare la faptul că țările UE nu și-au respectat promisiunea de a accepta refugiați sirieni în cantități mai mari, dar a explicat cum se poate rezolva, din punctul său de vedere, această problemă.

VEZI SI: Profetiile lui Baba Vanga care au cutremurat lumea! Ce se intampla in Rusia, dupa realegerea lui Vladimir Putin

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.