SURSE – De ce și-a asumat Klaus Iohannis un joc la limita încălcării Constituției

Președintele Klaus Iohannis a plecat în SUA, la reuniunea ONU, și părea decuplat de la jocurile politice din țară. Totuși, un eveniment l-a forțat pe Iohannis să aibă o intervenție brutală în cadrul alegerilor din PNL și să-și declare public susținerea pentru Florin Cîțu.

Surse din PNL ne-au explicat faptul că președintele Klaus Iohannis a fost extrem de nervos pe Ludovic Orban, după ce acesta a ieșit, împreună cu parlamentari PNL și lideri de filiale pentru a cere demisia propriului Guvern.

Acesta ar fi fost momentul în care președintele a decis să intre în joc. De aceea, Klaus Iohannis și-a declarat public susținerea pentru Florin Cîțu și a anunțat că va participa la Congresul PNL.

De asemenea, sursele noastre ne-au explicat că nu existau probleme pentru Florin Cîțu, cel care are un număr important de susținători și nu ar fi avut nevoie de o intervenție publică a lui Klaus Iohannis pentru a câștiga la Congresul PNL. Totuși, Iohannis a ținut să se delimiteze clar de Ludovic Orban și a dorit să dea un semnal clar către susținătorii actualului lider PNL.

Sursa: stiripesurse.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *