SURSE Cîțu va fi debarcat de la șefia Senatului

Potrivit unor surse politice, Florin Cîțu va fi schimbat de la șefia Senatului chiar săptămâna următoare.

Cel mai probabil, Florin Cîțu a aflat că se dorește schimbarea lui de la șefia Senatului, însă mai curând decât se preconiza, deoarece inițial se vorbea în partid ca abia în sesiunea de toamnă să se facă aceste modificări.

Se pare însă că liberalii s-au decis să îl schimbe mai repede. Așadar, fostul lider PNL ar putea fi schimbat chiar săptămâna următoare și nu va vedea această sesiune finalizată din postura de președinte al Camerei Superioare.

Despre schimbarea sa de la șefia Senatului se vorbea deja de ceva vreme, însă se părea că au ajuns la o linie comună, o înțelegere mutuală între cele două părți, între Florin Cîțu și conducerea Partidului, ca să rămână la șefia Senatului până în toamnă.

Citiți și:  De ce a demisionat, de fapt, Florin Cîţu. Dezvăluiri din interiorul PNL!

Acesta a atacat însă în ultima perioadă atât partidul său cât și coaliția de guvernare cu privire la măsurile economice care ar fi urmat să fie introduse în România. Acesta ar fi, de fapt, motivul pentru care se grăbește schimbarea acestuia de la șefia Senatului.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.