“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

SURSE Cand va creste Guvernul PUNCTUL DE PENSIE

FlorinCitu RzV 3 1024x682 1

Premierul Florin Cîțu a anunțat procentele cu care vor crește alocațiile și punctul de pensie din 2021, dar și alte măsuri pe care le-a identificat pentru controlul iminentei crize economice care ne așteaptă.

Guvernul intenționează să majoreze alocațiile cu 10 la sută de la 1 ianuarie 2021 și cu alte 10 procente din luna august a anului viitor. Punctul de pensie va crește cu 8 la sută, dar din luna septembrie 2021, au declarat surse politice citate de Digi24.ro.

„Am spus-o și o spun tot timpul, nu sunt adeptul tăierii salariilor, nu vor fi tăiate salariile. Analizăm dacă legea salarizării e eficientă, au apărut anomalii, vom face o analiză. Până atunci veniturile angajaților din sistemul public se mențin la nivelul din decembrie 2020 Legea a fost aplicată greșit în ultimii ani, spun eu”, a precizat primul ministru.

Veniturile bugetarilor, plafonate în 2021
Pe de altă parte, oficialul a făcut precizări și despre situația salariului minim brut la nivel de economie. „Astăzi am avut o discuție cu patronatele și sindicatele despre salariul minim. România trece printr-o criză economică, la fel ca toate ecoomiile lumii. (…) Eu spun că am găsit o formulă de compromis pentru toată lumea. Salariul minim va crește un pic peste nivelul inflației”, a declarat liberalul Florin Cîțu. Acesta a precizat și că salariul minim va crește peste rata inflației, respectiv cu 3,1% în 2021. Potrivit celor mai noi informații, creșterea salariului minim brut pe economie va fi de 70 de lei lunar.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.