SURSE Basescu ATACA IN FORTA. Detalii explozive despre jocurile de culise, inainte de alegeri

Negocierile pe partea dreaptă pentru alegerile din Capitală par a se fi terminat, iar rezultatul este o înțelegere între PNL și USR-PLUS, care au exclus de la masă PMP-ul lui Băsescu.

În aceste condiții, surse din PMP ne-au precizat că Traian Băsescu ”intră 100% în cursa electorală” și deja a început să-și pregătească campania pentru Capitală. Băsescu pare că s-a adaptat condițiilor și sursele noastre vorbesc mai mult despre o campanie online și pe televiziuni.

PMP va încerca să aducă alături partidele mai mici din Capitală, un exemplu în acest sens fiind partidul condus de Florin Călinescu.

Surse apropiate negocierile de pe partea dreaptă arată că omul care a făcut jocurile este Dan Barna. Acesta n-a dorit PMP-ul la masă tocmai pentru a forța intrarea lui Traian Băsescu în cursă și a-i diminua șansele lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Dan Barna se teme de o debarcare de la șefia USR, iar dacă Nicușor Dan ar ajunge primar al Capitalei, atunci el va deveni noul pol de putere din zona USR-PLUS.

Citiți și:  Tradarea anului in politica din Romania! O decizie SOCANTA

În ceea ce îl privește pe Ludovic Orban, după ce a cedat în fața celor de la USR-PLUS trei dintre sectoarele Capitalei, acesta a spus că îi ”sare partidul în cap, dacă mai cedează și către PMP”.

Bătălia la Capitală va fi mai interesantă ca niciodată. Pe lângă duelul Firea vs Nicușor Dan, în cursă vor mai intra Traian Băsescu și candidatul susținut de Victor Ponta și Robert Negoiță. Practic, atât pe stânga, cât și pe dreapta vom avea candidați care vor mușca din voturile marilor partide și nu sunt excluse surprizele, dar și eventuale scandaluri tipice unei campanii electorale.

Stiripesurse.ro

Citiți și:  Traian Băsescu: Fiecare pensionar este FURAT de Guvernul PNL! Sunt batjocoriți și înșelați

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

145 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile