Surpriză de proporții! Cine îi ia locul lui Rareș Bogdan la Realitatea TV!

Rareș Bogdan a făcut pasul spre politică, părăsind astfel postul Realitatea Tv, care l-a și făcut vedetă. Jurnalistul este acum în campanie electorală și va deschide lista pentru alegerile europarlamentare pentru liberali. Capital a aflat cine-i va lua locul la pupitrul emisiunii care l-a consacrat. Decizia i-a aparțiunut lui Cozmin Gușă.

Așadar Rareș Bogdan va deveni mai mult ca sigur europarlamentar și va reveni la Realitatea Tv doar din postura de invitat. Deși inițial se zvonise că Robert Turcescu va fi cel care-i va lua locul, ei bine se pare că în cele din urmă alegerea a rămas Denise Rifai. Așadar de acum înainte principala vedetă a Realitatea Tv va fi moderatoare, care până acum avea emisiune de la ora 20.

De acum înainte, jurnalista va putea fi urmărită pe tronsonul orar 21-21, de luni până joi, urmând ca Cozmin Gușă să-și susțină emisiunea sa vineri și sâmbătă.

„Am decis ca Denise să preia practic Jocuri de Putere pentru că era o alegere logică. Două zile din cinci făcea audiență mare mare decât Rareș Bogdan și nu avea sens să aducem pe cineva din afara trustului în acest context. Tronsonul orar lăsat liber de ea va fi acoperit cu știri, iar Andra Miron va continua ceea ce deja face foarte bine”, a declarat Cozmin Gușă pentru Capital.

Denise Rifai a începul la Realitatea Tv ca reporter. Ascensiunea ei a fost una fulminantă și s-a remarcat prin emisiunile pe care le-a realizat în campania electorală locală din 2016. Întrebările ei, unele uțor absurde au făcut deliciul publicului atunci și astfel s-a impus pe piață ca o moderatoare cu notorietate ridicată. Alina Gorghiu i-a făcut oferta de a intra în politică și a candida pentru PNL, dar aceasta a refuzat.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *