“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Surpriza de an nou! Olivia Steer și-a anunțat retragerea din tabăra AUR-iștilor de la ActiveNews

ODAmaD00NDAmaGFzaD05NjlkYTg1MjE3MjQzOTc4ZTFlNWFjMmJmYjFmMWU3Zg.thumb

Olivia Steer a luat o decizie importantă pentru imaginea sa publică. A anunțat că se retrage din publicarea oricăror conținuturi legate de subiectele care au adus atenție negativă asupra sa în ultimii ani. A fost cunoscută pentru promovarea unor teorii conspiraționiste legate de cauzele apariției diverselor afecțiuni și boli.

Această schimbare în direcția de comunicare ar putea reprezenta o evoluție semnificativă pentru Olivia Steer. Renunțarea la aceste subiecte controversate ar putea să îi permită să-și redefinească prezența publică și să se concentreze pe alte teme sau activități care nu generează polemici sau controverse.

Ea poate că a simțit presiunea sau impactul negativ al promovării unor teorii care au fost percepute ca fiind controversate.

Mesajul Oliviei Steer:

„Azi, fac, inevitabil, iar 16 ani (glumă veche, internă și nișată). Dacă în ultimii 8, v-am fost de folos cu vreo postare pe teme de nutriție, v-ați simțit puși în gardă de vreo informație medicală, preluată și shareuita aici ori, în baza ei, ați luat hotărîri radicale, care v-au schimbat în bine viața voastră și a copiilor voștri, sau chiar ați început să vedeți, cu alți ochi, știrile oficiale, să nu spuneți nimănui. Rămîne secretul vostru.

8 ani ar însemna, deși nu pare, o viața de om, în care m-am străduit să fie bine, să nu fie rău. Și, în care n-am monetizat si nici n-am capitalizat (să folosesc un jargon drag, in media) nimic. N-am făcut colectă publică, n-am primit sponsorizări, donații, nimic, de la nimeni. Mi-am pierdut jobul și nu m-a mai angajat nimeni. Că cine ar vrea sa se lege la cap cu o conspiraționistă, o negaționistă, o teroristă?

M-am obișnuit să fiu huiduită, linșată, bîrfită, amenințată, pentru vina de a avea opinii constituționale nepopulare și tupeul monumental de a le exprima liber. Aș zice că am făcut o formă bizară de jurnalism în folosul comunității, în manieră personală, din care n-am cîștigat nimic, ba chiar am pierdut imens, pe atîtea planuri. Îmi ramîne, totuși, respectul de sine, care s-a clădit și consolidat, în ultimii 8 ani, ca nimic altceva.

Azi, închei capitolul jurnalismului de social-media (așa e cînd ești liber si independent, poți închide taraba, cînd ai tu chef, nu răspunzi la telefoane și comenzi), nu pentru ca mi s-ar fi înmuiat genunchii, ci pentru ca am spus cam tot ce aveam de spus și vreau să mai și trăiesc. Am vise frumoase (cine ar fi crezut, nu?!) și m-am apucat deja să lucrez la ele.
Voi mai intra, pe aici, să mai postez poze cu pisici, să dau respectuos un “bună-dimi” și să transmit un cald “vă pupik dulce”, cînd voi avea un răgaz. Promit, negreșit!

Pînă atunci, fiți fericiți (adică drepți & autentici). Căci fericirea rămîne singura noastră obligație, de fapt…
La mulți ani, tuturor!”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.