Suprimarea activismului civico-patriotic

Degenerarea societății umane are ca și consecințe dispariția stării de normalitate. De la o zi la alta suntem martorii unor schimbări radicale la nivel general care surprind și chiar șochează în primă fază, schimbări cu impact negativ care pe rând sunt acceptate cu ajutorul conceptelor noncomformiste ale propagandiștilor progresiști, expuse fiind ca o modalitatea firească de evoluție. Oamenii au devenit captivi într-un sistem opresiv care, culmea, trâmbițează obsesiv respectarea drepurilor și libertăților umane. Nu ai voie să gândești și să vorbești în neconcordanță cu șabloanele impuse de societate. Nu mai sunt la modă tradițiile ancestrale, patriotimsul, familia tradițională, cei șapte ani de acasă, munca cinstită și corect plătită, grija pentru semeni, milostenia, respectul,unitatea și solidaritatea în scopuri constructive. Tocmai pentru păstrarea acestor valori esențiale, mulți dintre activiștii naționaliști din România sunt persecutați și discreditați foarte intens de către promotorii marxism globalismului.

Unul dintre cei mai importanți activiști naționaliști din România, fost sportiv de performanță în luptele de contact, actualmente jurnalist la NAȘUL TV, Gabriel Apreutesei, care s-a implicat de ani de zile ca activist civic, luând inițiativă sau participînd la proteste care aveau scopul de a stopa venirea emigranților și împotriva construirii moscheii, înstrăinarea resurselor naturale ale țării, inițiativa de protest împotriva vaccinurilor letale care produce boli și mortalitate, lupta împotriva oficilializării limbii maghiare ca a doua limbă în România. De asemeni, Gabriel s-a implicat și în stoparea acțiunilor xenofobe ale iredentiștilor maghiari care au profanat mormintele eroilor români de la Valea Uzului, cât și în strângerea de fonduri pentru ajutorarea familiilor nevoiașe. Aflat într-o opoziție înverșunată cu politica infamă, Gabriel a expus prin intermediul emisiunilor tv realizate cât și pe rețele de socializare acțiunile anti-românești ale clasei politice. Amenințat și persecutat de către slugile sistemului, Gabriel a riscat până într-atât încât a ajuns pe punctul de a-și pune viața în pericol. Împotriva lui s-au fabricat dovezi false, spre exemplu, deunăzi a apărut un articol denigrator la adresa lui, scris sub anonimat în ziarul B.ZI, o publicație de o indoielnică calitate etică și deontologică, aservită cercurilor de interese din sfera politicului. Fără a se prezenta vreo dovadă concretă, în articolul respectiv, Gabriel Apreutesei este prezentat ca un individ periculos, recidivist, care a făcut uz de armă și care se pretinde a fi jurnalist. În spatele acestei acțiuni denigratoare îndreptate împotriva militantului patriot, se pare că se ascunde primarul comunei Tomești, Ștefan Timofte senior, ca și alți politicieni ajunși într-o funcție administrativă, el s-a folosit de statutul privilegiat pentru a-și îmbogăți familia uzând traficul de influență, banii statului și fondurile europene.

Om de bază a PSD ului, primarul comunei Tomești a ajuns în fotoliul primăriei în 2004… și de atunci a rămas strâns lipit de el până în ziua de astăzi. Deși din declarația sa de avere reiese că este un om cu venituri modeste, familia lui deține mai multe terenuri, case și mașini de lux, iar fiul său, Ștefan Timofte junior, a ajuns pe o poziție de conducere în cadrul PNL, ceea ce semnalează clar că familia domnitoare a Tomeștiului practică traseismul politic. Recent, jurnalistul de investigații, Gabriel Apreutsei, a sesizat una dintre multe operațiuni ilegale în care se află implicat primarul Tomeștiului. În satul Vlădiceni care aparține de comuna Tomești, la incineratorul local se ard medicamente expirate, rămășițe umane survenite în urma amputărilor, deșeuri radioactive, arse într-o canitate de peste 50 de tone pe zi, mult peste limita legală, producând poluare toxică a întregului oraș. Primarul certat cu legea își percutează adversarii folosindu-se de influența asupra poliției locale cât și de presa aservită.

Primarul, alături de membrii familiei sale, soția, fiica, fiul și ginerele au fost anchetați în anul 2017 la DNA în mai multe dosare penale pentru dare și luare de mită. Primarul Timofte și-a favorizat rudele și prietenii în contracte de lucrări cu primăria. Gabriel Apreutesei este atacat, denigrat și amenințat la tot pasul pentru că și-a asumat curajul să expună corupția sau ilegalitățile care se petrec în România…și nu oarecum. El a ieșit în față, în public, la televiziune, dezvăluind fără reținere metodele prin care mafia politică în cârdășie cu lumea interlopă au acaparat societatea și au distrus țara și demnitatea cetățenească. Expunerea adevărului într-o societate putred de coruptă comportă riscuri foarte mari, de aceea toți cei care își asumă acest curaj eroic sfârșesc prin a fi discreditați și reduși la tăcere pentru întotdeauna.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/