Suprematia alba?

Avem unii oameni cu idei de “supremaţie albă ” printre noi. Aţi putea crede că este un lucru bun, dar trebuie să spun că nu sunt de acord . Aceşti oameni doresc întreaga lume pentru noi. Ei nu sunt fericiţi doar cu Europa, patria noastră. Nu! Ei vreau totul!

…asta sună foarte cunoscut pentru mine. Sună total cuşer trebuie să vă spun eu vouă, şi încă atât de prostesc că eu nu pot înţelege cum cineva din specia mea poate gândi astfel. De ce vreun european şi-ar dori să trăiască în altă parte decât Europa? Suntem noi oare bine potriviţi pentru viaţă în Australia? Nu! Suntem noi oare bine potriviţi pentru viaţă în Africa sub-sahariană? Nu! Suntem noi oare bine potriviţi pentru viaţă în Asia? Pentru cea mai mare parte nu! Suntem noi oare bine potriviţi pentru viaţă în America? Pentru cea mai mare parte nu! Avem noi ceva rădăcini puternice în afara Europei? Nu!

Deci, de ce şi-ar fi dorit cineva din soiul nostru chiar să trăiescă acolo?

Aceiaşi “suprematişti albi” mă atacă pentru ipoteza “mea” în ceea ce priveşte originea noastră, şi pretind că eu sunt un imbecil pentru că cred că noi aproape în exclusivitate ne tragem de la neandertali şi nu în special de la negri. Ei pretind că teoria (ultra-cuşeră) că noi toţi provenim din Africa este adevărată, şi că noi – cei “albi” – când vom ucide pe toţi ceilalţi de pe planeta asta, ne vom adapta la viaţa de peste tot în lume, pentru că ei în mod natural de asemenea cred în teoria evoluţiei.

Bine, dar atunci de ce să ne deranjăm fiind “suprematişti albi” în primul rând, dacă ne vom adapta tot la mediul în care trăim? Deci, conform logicii lor, “albii ” care trăiesc în Australia, în câteva mii de ani, atunci când evoluţia îi va adapta la mediu, vor arăta astfel:

Citiți și:  Un psihiatru spune că visează să „împuște în cap oameni albi”, la o conferință a Universității Yale

 

Iar “albii” în Africa sub-sahariană vor arăta astfel:

 

Atunci care este sensul în exterminarea tuturor celorlalte rase pentru a face loc pentru superioara lor rasă “albă”, dacă evoluţia îi va adapta la aceste medii noi şi îi va transforma în ceva ce cu siguranţă nu este “alb” ? De ce doar nu de lăsat pe cei deja adaptaţi la aceste medii să trăiască acolo în primul rând? De ce doar nu de lăsat pe noi – “albii” – să stăm în patriilor noastre, adică în Europa? Ne va fi tuturor mai bine dacă vom proceda astfel! (Aş dori să vă reamintesc de faptul că în primul rând colonizarea a deschis calea pentru imigrarea în masă ce o vedem în Europa de azi!)

Mai departe, cum aceşti “suprematişti albi” au de gând să realizeze acest lucru? Ei fac un pumn de indivizi în lumea noastră, pentru cea mai mare a parte în SUA, şi ei mai vor să-i omoare pe toţi ceilalţi!?

Personal, eu nici măcar nu ştiu ce au de gând ei să facă cu această lume, atunci când vor poseda-o în întregime. Care-i rostul? Ce-i asta ce aveţi voi nevoie să faceţi cu întreaga lume că nu puteţi să faceţi doar cu Europa? Şi de ce nu de văzut alte rase – atunci când trăiesc în locurile lor natale – în calitate de aliaţi în lupta împotriva adevăraţilor duşmani ai întregii omeniri, precum sunt creştinii, evreii şi musulmanii, care de asemenea vor “totul” pentru ei înşişi?

Indienii de asemenea vor să cultive propria lor cultură(care pe lângă toate este foarte asemănătoare cu a noastră) în libertate faţă de teroarea şi ura creştinilor, evreilor şi musulmanilor. Nepalezii, japonezii, poporul chinez (în mare contrast cu conducerea chineză), nativii americani şi toţi ceilalţi de asemenea doresc să-şi cultive propria lor cultură, liberă de teroarea şi ura creştinilor, evreilor şi musulmanilor.

Citiți și:  Cui nu-i plac manelele este rasist!

Lumea nu este un teren micuţ de joacă umplut cu bătăuşi cu IQ jos, care trebuie să se lupte între ei pentru dreptul de a mânca un singur sandwich ce îl au acolo.

În cele din urmă, voi “suprematiştii albi”, nu numai că veţi întoarce toate celelalte rase împotriva Europei, dar voi de asemenea veţi întoarce toţi europenii buni împotriva noastră, pentru că ei sunt duşi să creadă că cei care luptă pentru supravieţuirea Europei sunt “suprematişti albi”, şi ceea pentru ce voi băieţi staţi este într-atât de dezgustător, ignorant şi peste culme de stupid, că nici un European cu o inimă şi un IQ de trei degete niciodată nu vă va susţine! Desigur, mişcarea noastră niciodată nu va creşte mai mare atâta timp cât suntem asociaţi cu indivizi de felul vostru! Desigur, nu vom fi capabili de fapt de a salva Europa (ca termen biologic) de la exterminare, atâta timp cât majoritatea europenilor cred că voi sunteţi în echipa noastră. Voi nu sunteţi! Voi sunteţi agenţi neştiutori că servesc doar interesele creştinilor, evreilor şi musulmanilor, care au nevoie de prostul şi ticălosul lor “Satana” ţărănesc, un rol pe care voi îl jucaţi atât de bine, pentru a arăta oamenilor cât de mult ei au nevoie de zeul lor cuşer.

Un post asociat aici.

Acesta este un site pro-european ce se ocupă de răspândirea informaţiei menite să ajute Europa şi cultura europeană să supravieţuiască şi să prospere într-o perioadă dificilă. Toţi oamenii buni sunt bineveniţi să contribuie. HailaR WôðanaR!

Tradus de Lazarenco Tudor.

Articol de Varg Vikernes , tradus de Lazarenco Tudor – Sursa: http://fierariaodalista.wordpress.com/2013/12/30/suprematia-alba/

LASA UN COMENTARIU