fbpx
GENERAL

Super-vedeta, BATUTA în plină stradă. Vedeta și soțul, atacați cu cuțitul

img 1

Andreea Tonciu și soțul ei, amenințați cu cuțitul în traficul din București.
Vedeta, terorizată, își strigă necazul pe rețelele de socializare.
UPDATE:

În urma celor întâmplate, Andreea Tonciu a ajuns acum IML pentru a scoate, cel mai probabil, un certificat medico-legal, care să ateste faptul că a fost victima unei agresiuni.

Știrea inițială

Penultima zi din anul 2020 nu a fost deloc una bună pentru Andreea Tonciu. Deși nici nu am ajuns la finalul zilei de miercuri, iată că ghinionul a lovit-o dur pe brunetă.

În miezul zilei, fosta asistentă TV, aflată în trafic alături de soțul și fetița ei, a avut parte de șocul vieții și asta pentru că din senin, se pare, au fost atacați cu cuțitul de un necunoscut.

Andreea Tonciu și soțul, atacați cu cuțitul în stradă

Pe pagina sa de Instagram, când totul părea liniștit, Tonciu și-s speriat de moarte fanii cu ultimele dezvăluiri. Vedeta a filmat scenele groazei la care a luat parte pentru a-și striga disperare în fața întregii lumi.

Astfel am aflat faptul că Andreea și soțul au loviți și amenințați cu cuțitul de un alt participant la trafic. Nu știm încă de la ce a pornit totul, însă, cert este faptul că soțul divei a avut nevoie de îngriji medicale.

Din acest motiv, dar și pentru că de teamă au apelat numărul unic de urgență 112, la fața locului, lângă Andreea și fetița sa, care a fost martoră, a ajuns imediat o ambulanță, dar și un echipaj al poliției. Imediat, partenerul vedetei a fost urcat în ambulanță pentru a i se oferi primele îngrijiri medicale.

”În 2020 mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie și ne atacă cu cuțite. În ce lume trăim, fraților? Unde suntem noi aici, în junglă? Oameni de ăștia nebuni mi-au atacta soțul, eu eram cu copilul în mașină. Nu este posibil așa ceva!”, a fost plângând Andreea Tonciu pe pagina sa de Instagram, acolo unde a filmat totul chiar de la fața locului.

Sursa: spynews.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.